Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łatwo sie domyślić, pewnie zderzak S lub US.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed: dzieki za fotke, tylko teraz problem jest z kierunkami bocznymi bo niewiem czy dymione czy biale?

ja na wiosnę wracam do serii, pomarańczy:wink:

Opublikowano
  • Autor

na przod zderzak us, slepy tez juz o tym myslalem.... i chyba mam gdzies lezec...

Opublikowano

to jak już będzie us to ramki koniecznie :decayed:

Opublikowano

ja też nie mam ramek, tylko wlepy b5b na bocznych szybkach:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

poszlo kolejne zamowienie do showcarshine.pl :naughty:

---------- Post dopisany 28-12-2012 at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany 02-12-2012 at 17:34 ----------

wczoraj odebralem dokladke od mannego takze moglem zaczac skladac zderzak.... i bedzie to mniej wiecej tak wygladac..... i na ta podkladke przyjdzie tablica.... ogolnie minutka i tablicy nie ma razem z podkladka.... zostaje goly zderzak, mam juz prototyp mocowan

Zdj1190cie0594_zpsda8b55c1.jpg

Zdj1190cie0593_zpsbda38a08.jpg

Opublikowano

jak to ogarnąłeś, bo ja do końca nie wiem co zrobie ze swoją tablicą:wink:

Opublikowano
  • Autor

to jest podkladka od alfy, mocowania beda home made i wydaje mi sie ze nawet ich nie bedzie widac, po nowym roku ogarne wszystko razem ze śrubami itp... bo mam teraz inna robote....

Opublikowano

jak skończysz to daj info co i jak :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

oki

---------- Post dopisany 08-01-2013 at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany 28-12-2012 at 15:30 ----------

dzisiaj sie cos ruszylo w aucie.... coprawda najpierw musialem przebudowac garaz ale potem juz jakos poszlo.... zmienione boczki na takie z ori miejscem pod czerwone lampki, oczywiscie wszystko podpiete i swieci, diode od alarmu zasatpily ori diody przy ryglach :) wpadl tez przekaznik 361 z ori podstawka i wiazka pociagnieta juz do lusterek :banan:, jutro walcze dalej :naughty:

Opublikowano

lustra skladane bedziesz mial?

Opublikowano
  • Autor

tak, ale jeszcze nie teraz, narazie przygotowywuje wszystko..... przelacznik/wiazke/przekaznik a potem tylko podlaczyc lustro do kostki i tyle :)

---------- Post dopisany 09-01-2013 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 08-01-2013 at 19:07 ----------

instalacja skladanych lusterek na aucie i nawet dziala :naughty: czrwone lapki w boczkach i tez nawet swieca :naughty:

DSCF2937_zps290560a3.jpg

DSCF2944_zps03513393.jpg

diody od alarmu przy ryglach......

DSCF2941_zps89915409.jpg

DSCF2942_zpsc630521d.jpg

wpadl panel na 4el dolozona wiazka na tyl, wszystko juz podpiete... przod dziala jak powinien na nowej wiazce w dzwiach, i ptroszke przerobionej starej, tyl trezba tylko wprowadzic w dzwi i dopiac reszte wiazki i podpiac pod podnosniki i przuciski ale to jutro :)

DSCF2939_zpsf24be99a.jpg

DSCF2935_zps09aa8260.jpg

DSCF2933_zps28766c0d.jpg

Opublikowano

Przemek, ale masz auto brudne :polew: orientowałeś się coś o tych lusterkach od A8?

Opublikowano

Krańcówki w drzwiach tylnych wymieniałeś/wymienisz na liftowe (2pin), czy idzie na tych 1-pinowych zrobić czerwone lampki?

Opublikowano
  • Autor

auto jest masakrycznie brudne, ale dlatego ze caly czas jezdze.... nawet worki serwisowe pozakladalem na fotele zeby nie upierniczyc... nie orientowalem sie nic co do tych luster z a8 ale chyba nie bede kombinowal bo trafiaja sie na allegro lustra skladane w fajnych cenach takze chyba nie ma sensu wydawac kasy i a moze podpasi.... moze jak sie trafi jakies za free to pokombinuje.... ale narazie musze pozakladac wszystko co czekalo na zalozenia a potem bede szukal/kupowal nastepnych gratow :)

---------- Post dopisany at 18:42 ---------- Poprzedni post napisany at 18:41 ----------

Krańcówki w drzwiach tylnych wymieniałeś/wymienisz na liftowe (2pin), czy idzie na tych 1-pinowych zrobić czerwone lampki?

wymieniam, mam juz zamowione

---------- Post dopisany 11-01-2013 at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany 09-01-2013 at 18:42 ----------

4x elektryczne szyby on board! wszystko dziala razem z domykaniem :kox:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano
  • Autor

i to wrzuciłem ta wiazke co mialem od Ciebie... a w zasadzie jej czesc.... :decayed:

Opublikowano
i to wrzuciłem ta wiazke co mialem od Ciebie... a w zasadzie jej czesc.... :decayed:

czyli jednak cos tam pasowało:naughty: ja sobie juz chyba całkowicie dałem spokój z tylną elektryką

Opublikowano
  • Autor

nic nie pasowalo :) rozwalilem wiazke w drobny mak i podpiolem wszystko po swojemu, dolozylem tylko tyl, przód zostal stary i powiem Ci ze jak przygotujesz sobie wiazke w domu i opiszesz wszystko razem z orginalnymi pinami to wrzucenie na auto to zaden problem, nie musisz nawet sierodka wywalac :decayed:

Opublikowano
nic nie pasowalo :) rozwalilem wiazke w drobny mak i podpiolem wszystko po swojemu, dolozylem tylko tyl, przód zostal stary i powiem Ci ze jak przygotujesz sobie wiazke w domu i opiszesz wszystko razem z orginalnymi pinami to wrzucenie na auto to zaden problem, nie musisz nawet sierodka wywalac :decayed:

ja mam jeszcze alarm:kwasny: