Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet wygląda na stalówkach :wink:

Większe kominy by się przydały :eusathink:

Od siebie polecam do tdi, ale zakrzywione 45 stopni w dół, żeby nie myć co chwilę tyłka a4-rce jak to jest z prostymi ;)

Osobiście kupiłem takie KOŃCÓWKA TŁUMIKA NIERDZEWNA MICHAEL SPEEDER DIESEL (2956493756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , są grubsze od oryginalnych, rdza się ich nie ima i po odpowiednim docięciu (normalnie trochę za długie, u mnie za mało skrócone trochę) i zerwaniu naklejek będą prezentować się na prawdę ładnie :wink:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra decyzja, tylko jesli kupisz to odrazu popraw nity, na cos solidniejszego, bo lubia pękać:whistling: i chromowana końcówka całuje nawierzchnie gdzies po drodze:wink:

Opublikowano

dobra decyzja, tylko jesli kupisz to odrazu popraw nity, na cos solidniejszego, bo lubia pękać:whistling: i chromowana końcówka całuje nawierzchnie gdzies po drodze:wink:

no mi te nity się uwaliły i końcówki się poluzowały. to na niskich obrotach auto chodziło jakby miało tamburyno zawieszone na wydechu :grin::grin::grin: obecnie latam bez końcówek, na wiosnę się zrooobi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja wam powiem ze co do tych koncowek, to ja najlepiej bym sie nie bawil w zadne nity sruby tylko poprostu wziol ustawil i przyspawal na stale od tylu tak jak by musialo byc, i chyba tak wlasnie zrobie :wink:

Opublikowano
ja wam powiem ze co do tych koncowek, to ja najlepiej bym sie nie bawil w zadne nity sruby tylko poprostu wziol ustawil i przyspawal na stale od tylu tak jak by musialo byc, i chyba tak wlasnie zrobie :wink:

My nie o tym:decayed:

połaczenie nakładki z cześcia która spawasz z wydechem jest na nity zrobione:wink: a to że chcesz spawac a nie przykrecac to tak najlepiej, ja też tak mam, bo gdzie to łeb przykręcać:wink:

Opublikowano

Miałem i te na poczatku, wg. mnie nie pasują A4 b5, są za duże i rdza mi je w końcu brała. Zmieniłem na takie: WM Sport Końcówka Tłumika STAL NIERDZEWNA NOWA (2913460847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wyglądało to na prawdę super, takie ala RS$, pasują idealnie na rurki po ucięciu ale też brak zabezpieczenia przed rdzą. Jednak jak już zaczęło mnie drażnić ciągłe mycie d*py z sadzy to zmieniłem na te zakrzywione ;-)

Poszukam zdjęć z tymi wm sport

Opublikowano
  • Autor

a juz czaje o co chodzi, obadam te nity i albo je zmienie na jakies mocniejsze albo tez to pospawam jak da rade :decayed:

Opublikowano

ja wkręciłem śróbkę zakątrowałem 2 nakrętkami:grin: i po sprawie

Opublikowano

Mam tylko jak samochód jest uwalony

To powód, dlaczego je zmieniłem, szczególnie w cieplejsze dni, w przeciwnym wypadku nie zmieniałbym ich ( troszeczkę krzywo przyspawała mi się lewa końcówka):

0c6a00c4abfc62cem.jpg

994e2f2bce54ae16m.jpg

c0d8b8001f044dc0m.jpg

Wydaje mi się, że na Twoim lepiej by to wyglądało niż u mnie, bo masz dokładkę w kolorze ;)

Opublikowano

polecam końcówki od 2.0 tdi z b7 :wink:

Opublikowano
  • Autor

tak wyglada w calosci

DSCF2987_zpseb9142fa.jpg

bez tablicy

DSCF2989_zpsd84bacc2.jpg

jest to zwykla podkladka pod tablice sklejona tasma dwu stronna z podkladka pod tablice z alfy, jest fajnie wyprofilowana i tablica jes lekko przegieta tak samo jak zderzak

DSCF2992_zps57c4de1f.jpg

to jest cala konstrukcja ale jeszcze przed pomalowaniem

DSCF2991_zpsb3b6f41f.jpg

DSCF2993_zpse697edcd.jpg

w zderzaku zostaja tylko zamocowane blaszki, beda pomalowane na czarno i praktycznie nie widoczne :)

Opublikowano

Widze blaszka dotarla:naughty: a przednia tez replika ze naklejki brak?

Opublikowano
  • Autor

blache z tylu zmienilem wczoraj, a ta co jest na fottce to nie z auta, lezy sobie w domu to zalozylem zeby zobaczyc jak to wyglada w kupie

Opublikowano

schludnie to wygląda, jak to masz zamocowane dokladnie do zderzaka, pozowlisz, że zmałpuje ten pomyśl :decayed:

Opublikowano

No No, widzę nie próżnujesz :decayed:

Nie powiem.... No łeb to Ty masz do rezania :decayed::wink:

Opublikowano

btw, nie działa Ci link jak klikasz na sygnature w podpisie :hi:

Opublikowano
  • Autor
schludnie to wygląda, jak to masz zamocowane dokladnie do zderzaka, pozowlisz, że zmałpuje ten pomyśl :decayed:

te dwie blaszki przykrecone sa od spodu zderzaka wkretami w miejscu gdzie zderzak laczy sie z dokladka, jutro porobie fotki tych mocowan bo mam je zdjete do pomalowania, ale musze jeszcze plaskowniczek dolozyc i bedzie oki,

ogolnie tablica trzyma sie sztywno, gorna czesc opiera sie o kratke w zderzaku przez co nie ma styku z pomalowana czescia zderzaka i jej nie rysuje w razie jak przyjdzie ja zdjac

---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ----------

poprawilem link :)

Opublikowano

No ładnie to wszystko wyszło tylko nie zapomnij o naklejce bo za takie no chłopakowi się strasznie nudzi więc podesłałem mu coś do rezania :decayed: nad tymi końcówkami też się zastanawiam co i jak aby to ładnie wyglądało

Opublikowano

Drops kolejny raz dowalił tym zderzakiem.............:slina: