Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Nawet wygląda na stalówkach Większe kominy by się przydały Od siebie polecam do tdi, ale zakrzywione 45 stopni w dół, żeby nie myć co chwilę tyłka a4-rce jak to jest z prostymi Osobiście kupiłem takie KOŃCÓWKA TŁUMIKA NIERDZEWNA MICHAEL SPEEDER DIESEL (2956493756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , są grubsze od oryginalnych, rdza się ich nie ima i po odpowiednim docięciu (normalnie trochę za długie, u mnie za mało skrócone trochę) i zerwaniu naklejek będą prezentować się na prawdę ładnie
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Autor myslalem nad tymi KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2907590737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l myslalem nad tymi KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2907590737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dobra decyzja, tylko jesli kupisz to odrazu popraw nity, na cos solidniejszego, bo lubia pękać i chromowana końcówka całuje nawierzchnie gdzies po drodze:wink:
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l myslalem nad tymi KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2907590737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dobra decyzja, tylko jesli kupisz to odrazu popraw nity, na cos solidniejszego, bo lubia pękać i chromowana końcówka całuje nawierzchnie gdzies po drodze:wink: no mi te nity się uwaliły i końcówki się poluzowały. to na niskich obrotach auto chodziło jakby miało tamburyno zawieszone na wydechu :grin: obecnie latam bez końcówek, na wiosnę się zrooobi
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Autor ja wam powiem ze co do tych koncowek, to ja najlepiej bym sie nie bawil w zadne nity sruby tylko poprostu wziol ustawil i przyspawal na stale od tylu tak jak by musialo byc, i chyba tak wlasnie zrobie
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l ja wam powiem ze co do tych koncowek, to ja najlepiej bym sie nie bawil w zadne nity sruby tylko poprostu wziol ustawil i przyspawal na stale od tylu tak jak by musialo byc, i chyba tak wlasnie zrobie My nie o tym:decayed: połaczenie nakładki z cześcia która spawasz z wydechem jest na nity zrobione:wink: a to że chcesz spawac a nie przykrecac to tak najlepiej, ja też tak mam, bo gdzie to łeb przykręcać
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Miałem i te na poczatku, wg. mnie nie pasują A4 b5, są za duże i rdza mi je w końcu brała. Zmieniłem na takie: WM Sport Końcówka Tłumika STAL NIERDZEWNA NOWA (2913460847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wyglądało to na prawdę super, takie ala RS$, pasują idealnie na rurki po ucięciu ale też brak zabezpieczenia przed rdzą. Jednak jak już zaczęło mnie drażnić ciągłe mycie d*py z sadzy to zmieniłem na te zakrzywione ;-) Poszukam zdjęć z tymi wm sport
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Autor a juz czaje o co chodzi, obadam te nity i albo je zmienie na jakies mocniejsze albo tez to pospawam jak da rade
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Mam tylko jak samochód jest uwalony To powód, dlaczego je zmieniłem, szczególnie w cieplejsze dni, w przeciwnym wypadku nie zmieniałbym ich ( troszeczkę krzywo przyspawała mi się lewa końcówka): Wydaje mi się, że na Twoim lepiej by to wyglądało niż u mnie, bo masz dokładkę w kolorze
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Autor tak wyglada w calosci bez tablicy jest to zwykla podkladka pod tablice sklejona tasma dwu stronna z podkladka pod tablice z alfy, jest fajnie wyprofilowana i tablica jes lekko przegieta tak samo jak zderzak to jest cala konstrukcja ale jeszcze przed pomalowaniem w zderzaku zostaja tylko zamocowane blaszki, beda pomalowane na czarno i praktycznie nie widoczne
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Widze blaszka dotarla:naughty: a przednia tez replika ze naklejki brak?
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Autor blache z tylu zmienilem wczoraj, a ta co jest na fottce to nie z auta, lezy sobie w domu to zalozylem zeby zobaczyc jak to wyglada w kupie
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l schludnie to wygląda, jak to masz zamocowane dokladnie do zderzaka, pozowlisz, że zmałpuje ten pomyśl
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l No No, widzę nie próżnujesz Nie powiem.... No łeb to Ty masz do rezania
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Autor schludnie to wygląda, jak to masz zamocowane dokladnie do zderzaka, pozowlisz, że zmałpuje ten pomyśl te dwie blaszki przykrecone sa od spodu zderzaka wkretami w miejscu gdzie zderzak laczy sie z dokladka, jutro porobie fotki tych mocowan bo mam je zdjete do pomalowania, ale musze jeszcze plaskowniczek dolozyc i bedzie oki, ogolnie tablica trzyma sie sztywno, gorna czesc opiera sie o kratke w zderzaku przez co nie ma styku z pomalowana czescia zderzaka i jej nie rysuje w razie jak przyjdzie ja zdjac ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- poprawilem link
Opublikowano 25 Stycznia 201313 l No ładnie to wszystko wyszło tylko nie zapomnij o naklejce bo za takie no chłopakowi się strasznie nudzi więc podesłałem mu coś do rezania nad tymi końcówkami też się zastanawiam co i jak aby to ładnie wyglądało