Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

napisz jak zaloze ile mnie wyszlo :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
napisz jak zaloze ile mnie wyszlo :)

ok, czekam bo moje leder nie ma grzania:facepalm:a w zimie to juz nie wspomne co moja aja przezywaja:grin:

Opublikowano

jakie tam masz wymiary końcówek?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

tych co kupilem? taki sam jak pol forum :)KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2907590737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany 22-03-2013 at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany 09-03-2013 at 20:27 ----------

DSCF3046-Kopia_zps30399899.jpg

:kox:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

mam takie 2 szt jeden bedzie na klapie :D:banan:

Opublikowano
  • Autor

moze byc ciekawie :grin:

Opublikowano

też miałem taki plan ale nie na klapie:whistling:, dasz rade mi podesłać wymiary tego?

Opublikowano
  • Autor

jak wroce do domu to zmierze i podesle

Opublikowano

też miałem taki plan ale nie na klapie:whistling:, dasz rade mi podesłać wymiary tego?

na dekor spasuje :D
Opublikowano
  • Autor

ja pitole jakie te końcówki z allegro co pol forum na tym śmiga to gówno...... nosz kurna wykonanie tego to jakaś kpina.... krzywo pointowane, pokrzywione w środku.... tragedia.... grubo zacząłem sie zastanawiać czy je zakładać :facepalm:

pozatym wpadly ramiona wycieraczek z polifta :)

Opublikowano
ja pitole jakie te końcówki z allegro co pol forum na tym śmiga to gówno...... nosz kurna wykonanie tego to jakaś kpina.... krzywo pointowane, pokrzywione w środku.... tragedia.... grubo zacząłem sie zastanawiać czy je zakładać :facepalm:

Drop ja bede brał takie:naughty:

NAKŁADKA WYDECHU ZAGIĘTA DIESEL NIERDZEWNA wildcar (3032541715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Wykonanie jest tragiczne - ciągle coś przy nich trzeba robić.

Najpierw przyspawać bo inaczej się pogubi - straciłem tak dwie czy trzy nawet:decayed:

Poźniej wyciąć te kratki w środku bo brzeczą.

A na koniec poprawić nity bo są beznadziejne.

Jedyny plus - ładnie wyglądają:grin:

Opublikowano

Wykonanie jest tragiczne - ciągle coś przy nich trzeba robić.

Najpierw przyspawać bo inaczej się pogubi - straciłem tak dwie czy trzy nawet:decayed:

Poźniej wyciąć te kratki w środku bo brzeczą.

A na koniec poprawić nity bo są beznadziejne.

Jedyny plus - ładnie wyglądają:grin:

i nie dużo kosztują:decayed:

Opublikowano

Też prawda:decayed:

Opublikowano

a mowilem... :))

Opublikowano

pisałem że na dzień dobry spaw i likwidacja tych nitów, po tej przeróbce nie są takie złe:decayed:

Opublikowano

pisałem, kupcie sobie końcówki z 2,0tdi a4 b7

Opublikowano

Drop ja bede brał takie:naughty:

NAKŁADKA WYDECHU ZAGIĘTA DIESEL NIERDZEWNA wildcar (3032541715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

grubszy serdel niz ori? ?
Opublikowano
  • Autor

k**wa jego mac co za popierdolony dzien..... wycieraczki poliftowe okazaly sie przedliftowymi, poyebalem rant maski od strony szyby bo jedna byla przegieta...... do tego pobilem rekord zakladania tapicerki w przednich dzwiach..... prawie 20min.... i oczywiscie jeden zaczep ulamany :facepalm: a wisienka na torcie jest prawe lusterko skladane el...... zakladal ktos lustro od rsa no to ja jestem pierwszy :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

jeszcze sniegu nayebalo znowu

---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

jak tak teraz siedze i na spokojnie patrze to to yebane lustro jest z a3 zmylil mnie nr obudowy RS0...... nie polecem nikomu ladowac tego lustra do a4