krzysiek121 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 mam pytanie dotyczące ksenonu mianowicie w sierpniu zmieniłem lampy przetwornice itd. teraz żarówka nie świeci a nie jest spalona odłączę lampę przetwornice podłączę i spowrotem świeci na jakiś czas i tak w kółko wie ktoś co może być nie tak? może ktoś miał podobnie z góry dziękuję
george Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Podmień stronami przetwornice, później palniki.
pawloo7 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Tak jak kolega wcześniej pisał -zamień stronami. Ja miałem tak że jak się kończył żarnik to przy odpaleniu świecił normalną barwą a po kilku minutach się wyłączał, ale jak zgasiłem światła i włączyłem je ponownie to żarnik zaświecił ponownie na kilka minut.
Langista Opublikowano 25 Stycznia 2022 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zmieniałeś przetwornicę, na te same? U mnie te przejściówki z 12 na 4 piny były beznadziejnej jakości i musiałem pod stałe złączyć, bo na przejściówkach nie było kontaktu.
Rekomendowane odpowiedzi