Mrka Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Witam mam problem z ogrzewaniem zacina sie zawór co na zdjęciu , nowy po wymianie (niby wadliwy) pochodził dwa dni po czym pare razy go złapało , nastąpiła wymiana po reklamacji kolejny pochodził 2 tygodnie i problem znów ten sam dzis go zawiesiło. Problem znów w zaworze ? Innej firmy spróbować czy może problem leży gdzieś indzie ? ??? Co steruje tym zaworem ??
krzychuG Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Wygląda jak sterowany podciśnieniem ,sprawdź szczelność.
Mrka Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Opublikowano 1 Lutego 2022 Wężyki itp wszystko szczelne a co steruje tym ciśnieniem która cześć ?? Aktualnie mam go wypięty by był cały czas otwarty no ale to tymczasowe rozwiązanie. Słyszałem ze w a6 zawory są drogie i całkiem ich likwidują bo sterowanie jest i tak klapami. Zastanawiam sie jeżeli sobie z tym nie poradzę czy nie zostawić cały czas otwartego zaworu
Langista Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 Jak kupujesz najtańsze zamienniki to tak jest.
Rekomendowane odpowiedzi