Czarny1905 Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 witam mam b6 bez multi oraz tempomatu, kupiłem kierownice trojramienna od b7 z multi bez poduchy (moze ktos ma poduche to jestem chetny) co potzrebuje oprócz manetki do tempomatu i do zmiany fisa oraz modułu. Jakąś instalacje nową do poduszki do kierownicy i czy taśmę przy kierownicy musze tez zmienic jestem zielony w tym temacie. Pozdrawiam
Langista Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 https://a4-klub.pl/topic/18670-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-s3-r8-s6-tt-a4-b7-b8/
Czarny1905 Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Opublikowano 6 Lutego 2022 Dzięki kolego mam jeszcze jedno pytanko mam juz kierownice poduche będę mieć jutro z instalacja czy da rade założyć kierownice z poduchą i wpiąć się w taśmę czy muszę mieć nową taśme z odpowiednimi numerami?
Langista Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 Wszystko w temacie wyżej opisane. Dokładając multifunkcje trzeba zmienić taśmę, do tego jak zmieniasz kierownice z B6 na B7 musisz zmienić kostkę od poduszki.
Czarny1905 Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Opublikowano 6 Lutego 2022 Da się gdzies dokupić taka kostkę w normalnych pieniądzach czy na złom i szukać?
pelonek1 Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 35 minut temu, Czarny1905 napisał: Da się gdzies dokupić taka kostkę w normalnych pieniądzach czy na złom i szukać? Znajdź jej nr w tym temacie co @LangistaCi podlinkował i kup na Allegro używkę, jest ich dużo, przynajmniej było dużo.
george Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 2 minuty temu, pelonek1 napisał: Znajdź jej nr w tym temacie co @LangistaCi podlinkował i kup na Allegro używkę, jest ich dużo, przynajmniej było dużo. ASO ma nówkę za 30 zł, używki potrafią kosztować podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi