Gość filmer Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zastanawiam się nad pomalowanie swoich felg na czarny mat, teraz wyglądają tak: widziałem Avanta pod politechniką na takich i całkiem nieźle się to prezentowało, jesli to ktoś z forum, miło by było gdyby wrzucił zdjecia
marcin78 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 zostawił bym tak jak jest chyba ze pozostale sa zniszczone i zastanawiasz sie nad naprawa lab czyms takim.
Gość filmer Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 poblem w tym, że wszystkie będą musiały zostać odnowione stąd taki pomysł, tak przy okazji, może ktoś korzytsał z usług tej firmy: http://www.regeneracjafelg.waw.pl/ ?
soolek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Maluj na czarno (tylko nie jestem pewien, czy na mat) Gdzieś na forum przewala się zdjęcie B6 z przodem od B7 na takich właśnie czarnych felgach - wygląda zarąbiście (srebrne pozostały tylko znaczki OOOO na dekielkach). Jest tylko jeden warunek - po malowaniu felg musisz zmienić lusterka na kolor nadwozia. Przy ciemnym samochodzie na czarnych felach, chromowane lustra będą wyglądały "ni przypiął, ni przyłatał". PS Też kupuje czarne fele, ale ze srebrnym rantem
Cineksik Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja bym nie robił wsi ;] kolega chyba nie wie o czym pisze :gwizdanie: , może się komuś nie podobać ale żeby odrazu tak mocne słowa (wejdz sobie na B6 młodego i powiedz czy to też wieś) P.S. Zastanów się lepiej nad zmianą avatara _________________________________________________ znalazłem coś takiego
qwertp Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja bym nie robił wsi ;] kolega chyba nie wie o czym pisze :gwizdanie: , może się komuś nie podobać ale żeby odrazu tak mocne słowa (wejdz sobie na B6 młodego i powiedz czy to też wieś) P.S. Zastanów się lepiej nad zmianą avatara w B6 może i pasuje ale w B5 ? P.S. Avatara nie zmienie ? nie podoba sie?
marcin j Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 czrne felgi ma kolega style poznan w dziale moja a4 dzail b6 znajdziesz, a Młody ma grafitowe rs6 i te mlodego są kox ale to moje zdanie,
Gość filmer Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja bym nie robił wsi ;] kolega chyba nie wie o czym pisze :gwizdanie: , może się komuś nie podobać ale żeby odrazu tak mocne słowa (wejdz sobie na B6 młodego i powiedz czy to też wieś) P.S. Zastanów się lepiej nad zmianą avatara _________________________________________________ znalazłem coś takiego o takie felgi mi chodziło, właśnie takie widziałem pod uczelnią, wielkie dzięki
Cineksik Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 masz jeszcze jedną fotkę i jeszcze w graficie qwertp odnośnie Twojej wiochy, to idąc Twoim tokiem rozumowania to ta B5 to też wiocha: odnośnie avatara - to tak, nie podoba mi się
Cristoforo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 czarna b5 to kozacka wieś gdzie są takie wioski to ja sie może przeprowadze :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 a Twoje autko jest czarne chociaż? pomyśl o graficie jak i tak felgi idą do odnowy
Ukasz699 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja bym nie robił wsi ;] kolega chyba nie wie o czym pisze :gwizdanie: , może się komuś nie podobać ale żeby odrazu tak mocne słowa (wejdz sobie na B6 młodego i powiedz czy to też wieś) P.S. Zastanów się lepiej nad zmianą avatara _________________________________________________ znalazłem coś takiego Bardzo ladnie to wyglada i chromowane lusterka dodaja smaczku moim zdaniem jest ok i lusterek bym nie wywalal :gwizdanie: A felgi maluj jesli ktos zrobi to bardzo dobrze proszkowo pewnie bo inaczej to bede schodzily wtedy by byla kaszanka
Gość filmer Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 a Twoje autko jest czarne chociaż? pomyśl o graficie jak i tak felgi idą do odnowy Bardzo ladnie to wyglada i chromowane lusterka dodaja smaczku moim zdaniem jest ok i lusterek bym nie wywalal :gwizdanie: A felgi maluj jesli ktos zrobi to bardzo dobrze proszkowo pewnie bo inaczej to bede schodzily wtedy by byla kaszanka :naughty więc malowanie tylko i wyłącznie proszkowe, stąd link w treści tematu, a auto jest jak widać w kolorze zielonym (butelkowym) jak kto woli :gwizdanie: grafitowy również nie jest zły, a co do robienia wsi, po to jest ten temat
Cristoforo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ja polecam grubo ziarnisty proszkowy mat
Ukasz699 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 a Twoje autko jest czarne chociaż? pomyśl o graficie jak i tak felgi idą do odnowy Bardzo ladnie to wyglada i chromowane lusterka dodaja smaczku moim zdaniem jest ok i lusterek bym nie wywalal :gwizdanie: A felgi maluj jesli ktos zrobi to bardzo dobrze proszkowo pewnie bo inaczej to bede schodzily wtedy by byla kaszanka :naughty więc malowanie tylko i wyłącznie proszkowe, stąd link w treści tematu, a auto jest jak widać w kolorze zielonym (butelkowym) jak kto woli :gwizdanie: grafitowy również nie jest zły, a co do robienia wsi, po to jest ten temat A moze podskocz do jakiegos sklepu.. Z dobrym wyborem felunku.. I po prostu przyloz czarna felge.. Ciekawe wlasnie jak to do zieleni bedzie pasowalo ale mysle ze bedzie ladnie Czarny jest raczej uniwersalna barwa dopasowujaca sie do kazdej..
wentyl Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 maluj jak chcesz kolego przecież to tobie ma sie podobać a nie komuś jak dla mnie trzy wersje są oki czarny,grafit i silver :hi:
Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 masz jeszcze jedną fotkę i jeszcze w graficie qwertp odnośnie Twojej wiochy, to idąc Twoim tokiem rozumowania to ta B5 to też wiocha: odnośnie avatara - to tak, nie podoba mi się Ty Cineksik to zawsze masz fotki wszystko fajnie i ładnie wygląda i pasuje do budowy auta a te tu to albo Rs4 lub S4 i do takiej budowy auta ciemne i duże felgi pasują (oczywiście to moje zdanie ) a co do felg mierzyłem do swojej czarne S4 i moje obecne RS6 grafitowe na czarnym to lepszy grafit ja tez nie myślałem o malowaniu felg ale podkusił mnie Cineksik fotkami innej B6 i nie żałuje Moja i fotka od Cineksik
Rekomendowane odpowiedzi