musti Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autko cacy widziałem oglądałem i jest cool Paraf tylko tego felunku brak min" 18"
PARAF Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Autko cacy widziałem oglądałem i jest cool Paraf tylko tego felunku brak min" 18" Dzięki. A jak poczytasz cały wątek, to dowiesz się, że fele będą na wiosnę - no chyba, że coś mi wyskoczy z portfela...[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 16:58_________________________________________________No i wykrakał !!! FUCKING DWUMAS 1 kilo złotych w plecy - nowe fele musza poczekać ;([br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 15:11_________________________________________________Zrobione. Ale 1250 zeta w plecy
wojci Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Parafa a jakie dokładnie miałeś objawy padającego dwumasu??
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Parafa a jakie dokładnie miałeś objawy padającego dwumasu?? Sprzęgło brało pod sufitem
wojci Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 hmmmm bo ja mam ostatnio jakieś dziwne drżenia przy niskich prędkościach obrotowych a poduszki silnika są git. Rozmawiałem dziś z kumplem ze Szwajcarii i namawia na kolejny przyjazd po auto zastanawiam się czy może nie pojechać i nie poszukać jakiegoś avanta z 1.8T i quatro
aju Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jak by mi ktoś taką lalę znalazł rok temu a tak jest 1,9
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 takiej lali szukałem tylko w avancie this bitch is mine hmmmm bo ja mam ostatnio jakieś dziwne drżenia przy niskich prędkościach obrotowych a poduszki silnika są git. Może się okazać, że będziesz musiał przygotować 2.000 papiera na naprawę ze Szwajcarii to tak jak jak mój - zapomnij o regulacji poziomu świateł mijania - no chyba, że ustrzelisz coś z ori xenonami...[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:50_________________________________________________ jak by mi ktoś taką lalę znalazł rok temu a tak jest 1,9 No widzisz, a ja właśnie niecały rok temu ja kupiłem - poważnie - to mój króliczek wielkanocny :gwizdanie:
aju Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 sedana miałem nagranego i to 180kę, ale sedana nie chciałem.... teraz jest "mocny" diesel
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 sedana miałem nagranego i to 180kę, ale sedana nie chciałem.... teraz jest "mocny" diesel Chyba nie narzekasz...
wojci Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 moje autko też ze Szwajcarii i już pół roku tłucze się po polskich dziurach wrrr i jakoś mnie kusi czy go nie opchnąć i nie pojechać po avanta bo dzieciątko w drodze i miejsca trochę więcej by się przydało
aju Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Chyba nie narzekasz... no szczerze nie, ale myślę o powrocie do mocnej benzyny
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 moje autko też ze Szwajcarii i już pół roku tłucze się po polskich dziurach wrrr i jakoś mnie kusi czy go nie opchnąć i nie pojechać po avanta bo dzieciątko w drodze i miejsca trochę więcej by się przydało No to mamy niezłe synchro - ja we wrześniu będę pierwszy raz w życiu OJCEM [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 23:01_________________________________________________ Chyba nie narzekasz... no szczerze nie, ale myślę o powrocie do mocnej benzyny DOKŁADNIE TDi jest dla seniorów bez urazy
wojci Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 To moje dzieciątko Synchro niezłe rzeczywiście bo i ja we wrześniu
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 :oklaski: No bracie, OWACJA NA STOJĄCO i galon wódy !!!
PARAF Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 a wzajemnie Wnioskując po zdjęciach USG, to mój (mam nadzieję, że syn) będzie troszkę młodszy...
wojci Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 My mamy termin w okolicy 21 września. Mam cichą nadzieję, że też syn :D
PARAF Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dzisiaj (tzn. wczoraj) ramka na grill'u dostała nowy kolorek Miał być czarny mat , ale się rozmyśliłem Wybrałem coś w stylu czerni fortepianowej, ale farbą w spray'u nie uzyskałem właściwej głębi koloru... Mimo to z efektu końcowego jestem zadowolony... a o to chyba chodzi.[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________Szybki foto seszyn z trasy - fotki z parkingu na stacji benzynowej
SebaMC Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Większa fela i ja bym już nic na zew. nie zmieniał :gwizdanie: Ładny samochodzik, powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi