Patryk_audi Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Cześć mam pytanie chce kupić zestaw łańcuch i napinacz. I mam pytanie czy jest sens kupować oryginał co kosztuje chyba 1500 zł minimum czy taki za 800 zł zestaw będzie równie dobry
Langista Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Kup zestaw INA, paski z Contitech i pompa wody HEPU. Termostat Wähler lub Gates.
Patryk_audi Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Opublikowano 10 Marca 2022 Mi chodzi nie o ten rozrząd z przodu tylko ten co są 2 wały spięte łańcuchem
przem8 Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 3 minuty temu, Langista napisał: Kup zestaw INA Jak najdalej od tego badziewia. 1 minutę temu, Patryk_audi napisał: Mi chodzi nie o ten rozrząd z przodu tylko ten co są 2 wały spięte łańcuchem Jest kilkadziesiąt stron o tym, ciężko doczytać? Ori bez fazatora albo odpowiednik z febiego i wyłączenie w sofcie zmiennych faz. Łancuch z fiebiego - w środku jest iwis czyli to co ori. Reszta to gówno, nieważne ile będzie kosztować.
Patryk_audi Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Opublikowano 10 Marca 2022 Okej dzięki w sumie ten zestaw febi nie jest taki drogi
Langista Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Godzinę temu, Patryk_audi napisał: Mi chodzi nie o ten rozrząd z przodu tylko ten co są 2 wały spięte łańcuchem Sorka, nie doczytałem dokładnie.
Rekomendowane odpowiedzi