FabianB Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Witam zastanawiam się nad wymianą świec myślałem o Irydowych żeby założyć co o nich sądzicie, czy ktoś by coś polecił ewentualnie i miał jakieś zdanie w tym temacie? Drugie pytanie jaka wartość cieplna powinna być do 1.8t bo jeszcze tego tematu nie rozpatrywałem i przerwa na elektrodzie? Świece nie miałem dawno wymieniane i chciałbym założyć teraz coś konkretnego.
MaTeo85 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Załóż takie jak są dedykowane fabrycznie i nie kombinuj, szkoda wydawać hajs, a lepiej zrobisz jak będziesz zmieniał świece częściej niż masz wydać raz na irydowe.
FabianB Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Tak mówisz, dlatego tutaj pytam, a te świece co ile tak propo się powinno wymieniać? I co polecacie jakiej marki dedykowane?
przem8 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Masz temat już obszerny o świecach i jeszcze mało? Najzwyklejsze ngk pfr6q co 50tys. 1
Rekomendowane odpowiedzi