Drennei Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Cześć Zakupiłem przeguby zewnętrzne i wewnętrzne do a4 b7 1.8t quattro. Przegub zewnętrzny ma numer GSP PRZEGUB NAPĘDOWY 803058. Potrzebuje numery półosi które będą pasowały na ten przegub. Aktualnie mam półosie z większą średnica(29mm) a potrzebuje około 26mm. Poratuje ktoś? Wymiana przegubów niestety nie wchodzi w grę Druga sprawa w którym miejscu na skrzyni mogę znaleźć oznaczenie?
OLIVER Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 1 godzinę temu, Drennei napisał: Druga sprawa w którym miejscu na skrzyni mogę znaleźć oznaczenie? Na górze skrzyni na kołnierzu zaraz za łączeniem silnik-skrzynia
Drennei Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Opublikowano 15 Maja 2022 Zobacze to jakos czy musze uzyc lusterka ?
Langista Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Pod auto wejdziesz i powinieneś być w stanie to zobaczyć, z tego co wiem, to na boku jest oznaczenie. Edytowane 15 Maja 2022 przez Langista
OLIVER Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 2 godziny temu, Drennei napisał: Zobacze to jakos czy musze uzyc lusterka ? Najprościej zobacz sobie na wlepce tak masz kod skrzyni No nie wiem na ile jesteś uzdolniony by to zobaczyć , czy będzie Ci się chciało zobaczyć , bo z tego co widzę to chcesz mieć wszystko na tacy podane Tu masz przykład że idzie zobaczyć
Drennei Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Opublikowano 19 Maja 2022 W dniu 15.05.2022 o 17:29, OLIVER napisał: Najprościej zobacz sobie na wlepce tak masz kod skrzyni No nie wiem na ile jesteś uzdolniony by to zobaczyć , czy będzie Ci się chciało zobaczyć , bo z tego co widzę to chcesz mieć wszystko na tacy podane Tu masz przykład że idzie zobaczyć Udalo sie. Musiałem uzyx lusterka i telefonu i poszlo fajnie
OLIVER Opublikowano 19 Maja 2022 Opublikowano 19 Maja 2022 53 minuty temu, Drennei napisał: Udalo sie. Musiałem uzyx lusterka i telefonu i poszlo fajnie
Rekomendowane odpowiedzi