Dbaluch Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam , koledzy może błachy temat ale wolę zapytać , jakiej firmy lub model możecie polećić odboje tylnych amortyzatorów do a4 b6 avant 1.8 turbo zawiecha standard tz 1BA.?
pelonek1 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 1 minutę temu, Dbaluch napisał: Witam , koledzy może błachy temat ale wolę zapytać , jakiej firmy lub model możecie polećić odboje tylnych amortyzatorów do a4 b6 avant 1.8 turbo zawiecha standard tz 1BA.? Sachsa brałem nie tak dawno odboje i osłony do B7.
Dbaluch Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nie dawn 44 minuty temu, pelonek1 napisał: Sachsa brałem nie tak dawno odboje i osłony do B7. Nie dawno brałem takie jak ty ale do passata i wydawały mi się takie miękkie , nie wiem czy to dobrze czy źle
pelonek1 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 43 minuty temu, Dbaluch napisał: Nie dawn Nie dawno brałem takie jak ty ale do passata i wydawały mi się takie miękkie , nie wiem czy to dobrze czy źle Pewnie stare ze starości były twarde i stąd takie porównanie
Dbaluch Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2022 W dniu 3.06.2022 o 22:51, pelonek1 napisał: Pewnie stare ze starości były twarde i stąd takie porównanie Całkiem możliwe kolego , ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenie w tym temaćie ?
greg2505 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Opublikowano 16 Czerwca 2022 (edytowane) Miałem Monroe, teraz mam sachs ,nie widzę różnicy,zawiecha 1be ,do ciebie będą dłuższe Edytowane 16 Czerwca 2022 przez greg2505
Dbaluch Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2022 9 godzin temu, greg2505 napisał: Miałem Monroe, teraz mam sachs ,nie widzę różnicy,zawiecha 1be ,do ciebie będą dłuższe U mnie było odwrotnie tzn miałem przy passaćie Sachsa a teraz do Małysza kupiłem Monroe i ja różnice widzę , nie tylko w cenie ale porównując te dwa zestawy to jak dla mnie Monroe jest dużo sztywniejszy i cięższy bynajmniej jak je porównywałem ugniatając w rękach , ogólnie to wydaje mi się że w Monroe zostało użyte więcej towaru do produkcji odboja
Rekomendowane odpowiedzi