Koziar993 Opublikowano 25 Października 2023 Autor Opublikowano 25 Października 2023 No tak , w życiu nie może być pięknie . Oddałem samochód do naprawy szkody ze zdjęć wyżej. Niestety właściciel warsztatu nie zwrócił uwagi , że auto jest dość niskie ( informacje przekazałem !) i urwał ... dużo przodu. W skrócie - zderzak przód , kratki , błotniki wycisło , szpara w między drzwiami a błotnikiem i nadkola do zmiany. Z plusów ? Warsztat jest ubezpieczony i może zakupie zderzak S4. Z minusów ? Auto uziemione i musze szukać części itp 1
Koziar993 Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 Cóż , nowe plany - obecnie " sądze " się z ubezpieczalnią , ponieważ wycenili mi 2500 zł za dwa krzywe błotniki , zderzak s -line , uszkodzony wydech i pękniętą łape skrzyni biegów . Znalazłem już zderzak s4 więc taki kupuje + zderzaki z s4 ( ale to chyba wszystko to samo ) . Po kupni wszystkiego , wypłaceniu $$ przez ubezpieczalnie lecę na malowanie wszystkiego. BTW: Będzie na sprzedaż nowa , ori nie wyjęta z pudełka dokładka cupry . Zawartość dodana 6 minuty później Cyk , licznik S4 wpada do 1.8t Może nie wypada , ale zderzak S4 tez już przygotowany i listwy drzwi rownież S4.. także może jakiś fake sie zrobi
Koziar993 Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Opublikowano 10 Listopada 2023 Chyba szykuje się powoli fake s4 : D Przód , listwy , zegar ... a w przyszłym tygodniu tył . Listwy boczne i lotka zostaje z s-line Licznik zrobiony dzięki koledze z grupy na facebook , gdyby ktoś chciał namiary służe pomoca : ) Jeszcze w tym miesiącu cały samochod pojdzie pod lakier , padło na kolor " mythosschwarz audi" z palety miedzyinnymi RS. Zapraszam do śledzenia na IG black_heban_b6 ( niedługo nazwa moze sie zmienic ) 399659415_6908443852510877_4305364608683734354_n.mp4
A4b6quattro Opublikowano 12 Listopada 2023 Opublikowano 12 Listopada 2023 Ogólnie zderzak z s4 to mi się nie podoba😁Ale to moje zdanie,każdy robi pod siebie. Reszta jak najbardziej👌 1
Koziar993 Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Opublikowano 13 Listopada 2023 Fakt , wiele osób mówi , że ten S4 wygląda jak zwykły , a s-line powinien być do S4 : D Ale jeśli chodzi o mnie i plusy - zderzak S4 jest monolitem , nie dzielony na dwie części , dzięki czemu mam więcej miejsca dla mojego IC, w s-line i zwykłym zderzaku rury opierały się o zderzak i było ciasno . 2. Jest tego coraz mniej , więc teoretycznie zyskuje na wartości ( Teoretycznie ! ) 3.Znalazł się zderzak ze spryskami ( fabrycznie jestem wyposażony w spryski a ten s-line nie miał ) 4. Kupuje komplet przód i tył a one znowu mają czujniki parkowania 😜 czyli tym razem doposażam mojego audika No i ostatni punkt .. podoba mi się , a dołożę maxtona albo cupre w połysk ( tak samo jak kratki zderzaka w czarny połysk a ramki chrom ) i myśle , że całość zrobi robote i btw. na początku też byłem sceptycznie nastawiony do przedniej s-ki ale stwierdziłem , że "chce"
bombelm7 Opublikowano 13 Listopada 2023 Opublikowano 13 Listopada 2023 4 godziny temu, Koziar993 napisał(a): więcej miejsca dla mojego IC, w s-line i zwykłym zderzaku rury opierały się o zderzak i było ciasno 😜 Jakie masz wymiary ic? Z ciekawości...
Koziar993 Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Opublikowano 14 Listopada 2023 6 godzin temu, bombelm7 napisał(a): Jakie masz wymiary ic? Z ciekawości... IC - 550 X 230 X 65 , miało być 450 ale się pomyliłem i tak już zostało
Koziar993 Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Opublikowano 14 Listopada 2023 6 godzin temu, bombelm7 napisał(a): Jakie masz wymiary ic? Z ciekawości... IC - 550 X 230 X 65 , miało być 450 ale się pomyliłem i tak już zostało
MarioR34 Opublikowano 16 Listopada 2023 Opublikowano 16 Listopada 2023 I can wait to see how it will look when car is done , so you installed an s4 cluster km/h , i did also, but mine car dos not have quattro i have a problem a reserve light is on all on the time , so maybe you have an advice , what to do .
Koziar993 Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Opublikowano 16 Listopada 2023 I would love to help you, but I gave my counter to a friend from the coding group and everything worked as it should. ( sorry for my eng ) 1
Koziar993 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2023 Przez jakiś czas była cisza , ale auto trafiło do lakiernika . Przymiarki , szlify , czyszczenie itp Niedługo więcej zdjęć . Kolor z LZ9W na LY9T ( Z palety RS ) . 3 1
Koziar993 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2023 Troszkę spamuje , ale nie umiem doczekać się efektu końcowego : ) Gdzie nie gdzie rdza itp , zderzak przód i tył z S4 . Wiadomo jeszcze klar itp Obiecuję , że ostatnie zdjęcia dodaje . Reszta dopiero po zakończeniu
Koziar993 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia Jesteśmy już na końcówce Koniec stycznia i odbieram auto 1 3
Koziar993 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia 5 godzin temu, george napisał(a): Ładnie idziesz z tematem. Dziękuje Do szczęścia brakuje lepszej felgi , air ride i recaro. Recaro mam w garażu ale do grubej renowacji .. pewnie dlatego kosztowało mnie tylko 1000 zł
MarioR34 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Very nice , whats wrong is it with them , i dont see damage , maybe only need to be cleaned and some leather condition.
Koziar993 Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia they are cracked, the alcantara is stretched and I have to have them regenerated. They have to be perfect
A4b6quattro Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Siedzenia to będzie wisienka, na torcie Alusie to już sobie dopasujesz ,ja preferuje wklęsłe np. 3sdm
Koziar993 Opublikowano 4 Lutego Autor Opublikowano 4 Lutego Jest szansa ,że dziś sprzedam swoje felgi , więc coś wleci nowego na pewno
Rekomendowane odpowiedzi