Koziar993 Opublikowano 6 Lutego Autor Opublikowano 6 Lutego Mamy to ! A4 B6 LY9T z palety RS kto wie , może pierwsze w takim lakierze ? Mam póki co jedno zdjęcie bo zrobiło się ciemno. Niedługo felgi 18stki wpadną na miejsce i porobie więcej zdjęć Do tego wpadły zderzaki S4 B6 z czujnikami. Większość rzeczy których brakowało mi do szczęścia zostało ogarnięte, jeszcze recaro i hydraulika na przód ! P Pozdrawiam i raz jeszcze zapraszam na black_heban_b6 ( niedługo będzie zmiana , heban już nie aktualny ).
Koziar993 Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego Nowe cewki, szybsze - czerwone + przepływka bosch bo stara ( nowa ) roczna się zepsuła .
george Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 19 godzin temu, Koziar993 napisał(a): przepływka bosch bo stara ( nowa ) roczna się zepsuła . Błędy w ECU czy nierówna praca Cię skłoniła do zmiany?
Koziar993 Opublikowano 29 Lutego Autor Opublikowano 29 Lutego the old one was 20 years old but it worked, I just wanted new ones
Robzy Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Super się patrzy na tak dobrze ogarnięty lakierniczo egzemplarz, ciekawi mnie jak ten kolor będzie wyglądał w pełnym słońcu Jeśli mogę coś zasugerować to na twoim miejscu wymieniłbym tylne lampy na takie w lepszym stanie, tak samo światło stop w klapie
Koziar993 Opublikowano 1 Marca Autor Opublikowano 1 Marca Hej ! Dziękuję za pozytywne słowa jeśli chodzi o lakier, to póki co wygląda cudownie ale .... Ale jest bardzo miękki . Już zrobiły się ryski wewnątrz klamek ( w poniedziałek minipolerka i folia ochronna ). Jesli chodzi zaś o lampy tył to pomalowane sprayem na ciemno , wyszło... Jak wyszło. Kiedyś wymienię , ale budżet się skoczył lampa stopu to na pewno wleci nowa za jakiś czas . Czekam na słońce , auto stoi już na 18stkach, usunąłem naklejki żeby zrobić bandytę ciemnego
Koziar993 Opublikowano 1 Marca Autor Opublikowano 1 Marca W dniu 28.02.2024 o 14:09, george napisał(a): Błędy w ECU czy nierówna praca Cię skłoniła do zmiany? Nic po prostu tamte były stare , jeszcze znaczki VW , dlatego wpadły nowe . W sumie pod maską to już wszystko nowe
Koziar993 Opublikowano 2 Marca Autor Opublikowano 2 Marca Adaptery pod cewki i mamy komplet Niedługo będę przerabiał jedną kratkę zderzaka i ciągnął tamtędy rurę do filtra stożkowego , zamiast jednego halogenu. Czy ktoś wie , jak będzie można pozbyć się błędu żarówki ?
Koziar993 Opublikowano 30 Marca Autor Opublikowano 30 Marca Wybaczcie za chwilowy brak odzewu , ale jestem w trakcie przeprowadzki Kolejnymi krokami to będzie maxton na przód i tył + srebrna felga
Koziar993 Opublikowano 10 Lipca Autor Opublikowano 10 Lipca I cyk ! Kolejny modzik wpada na pokład Tym razem fotele i kanapa z S4 B8 , w pogotowiu czeka wnętrze s line a w garażu czekają felgi 1 1
Koziar993 Opublikowano 25 Lipca Autor Opublikowano 25 Lipca Tak jest , full elektryka + grzanie A ostatnio pierwszy raz dałem do odciny i ... : VID-20240722-WA0020.mp4 1 1
Koziar993 Opublikowano 19 Sierpnia Autor Opublikowano 19 Sierpnia Dokładnie. Clay czas mi coś tłukło w tych drzwiach, w końcu nastała cisza : )
Koziar993 Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września Niestety stukanie wróciło , nie mam pojęcia co to jest więc zdecydowałem się zdemontować stare wygłuszenie , dokrecić raz jeszcze wszystko i założyc nowa mate bitumiczną. Na srebrną dojdzie jeszcze czarna gąbka , z nadzieją , że stracą się wszystkie niepożądane dźwięki . Przy okazji zamówiłem nowe przyciski z ASO ( moje nie dość ze juz traciły kolory to zaczęły wariować. ) W dalszych planach wymiana mojej kierownicy na taką z s4 b8 z multifunkcją i zajme się powoli dokładkami - maxton itp
afroo. Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 1 godzinę temu, Koziar993 napisał(a): Przy okazji zamówiłem nowe przyciski z ASO ( moje nie dość ze juz traciły kolory to zaczęły wariować. ) Ceny tych ori przycisków od szyb to jest jakiś kosmos, też muszę wymienić, tyle, że poczwórne i po zniżkach cena nadal przekracza 300zł Do samochodu, który jest już pełnoletni.
Koziar993 Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września Niestety, kto wie czy nie zacznie jeszcze drożeć Nie warto chyba bawić sie w zamienniki czy używki , dlatego postanowiłem odrazu kupic ori. Dodam , ze wzialem z b7 do b6 bo fizycznie są takie same ale materiałowo juz inne , nie wycierają sie tak bardzo
Monti Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 17 minut temu, afroo. napisał(a): Ceny tych ori przycisków od szyb to jest jakiś kosmos, też muszę wymienić, tyle, że poczwórne i po zniżkach cena nadal przekracza 300zł Do samochodu, który jest już pełnoletni. Ja kupiłem na allegro zamiennik i działa już odpukać kilka dobrych lat, nie ma z nim żadnych problemów.
Rekomendowane odpowiedzi