soshi335 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Cześć, mam problem z checkiem. Pojawił się raz, po podpięciu pod kompa wyskoczyła przepływka lub problem z doładowaniem. Bląd został usunięty i po przejechaniu kilkuset kilometrów ponownie wyskoczył. Samochód nie daje żadnych objawów, trzyma moc, chodzi równo, nie ma problemu z ruszaniem itp. Dodam jeszcze, że kompletnie nie zauważyłem żeby coś się działo w trakcie gdy błąd wyskoczył. Nie było żadnych objawów, po prostu zobaczyłem, a tam ta kontrolka Poruszałem kablami przy sztywnym dolocie (tam gdzie do silnika wchodzi) i błąd zniknął Pacjent s5 3.0tfsi 333km z 2013r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soshi335 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) 19 minut temu, soshi335 napisał: Cześć, mam problem z checkiem. Pojawił się raz, po podpięciu pod kompa wyskoczyła przepływka lub problem z doładowaniem. Bląd został usunięty i po przejechaniu kilkuset kilometrów ponownie wyskoczył. Samochód nie daje żadnych objawów, trzyma moc, chodzi równo, nie ma problemu z ruszaniem itp. Pacjent s5 3.0tfsi 333km z 2013r. (Wybaczcie, że na forum a4klub, ale na a5klub przy rejestracji wyskakuje błąd ) Dodam jeszcze, że kompletnie nie zauważyłem żeby coś się działo w trakcie gdy błąd wyskoczył. Nie było żadnych objawów, po prostu zobaczyłem, a tam ta kontrolka xD Edit/ Poruszałem kablami przy sztywnym dolocie (tam gdzie do silnika wchodzi) i błąd zniknął XD Edytowane 22 Czerwca 2022 przez soshi335 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 daj nr błedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soshi335 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 3 godziny temu, Dev napisał: daj nr błedu Nie mam niestety, wiem tylko ze błąd doładowania lub przeplywka powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Bez kodów nikt nie wyczaruje ze szklanej kuli rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 to podepnij kompa i wrzuc info, inaczej nic sie tutaj nie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi