Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie Projektory bi-Led do Audi A4 B6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów, mam takie pytanie , mianowićie czy ktoś z kolegów ma jakieś doświadczenia z projektorami bi Led , np jakiej firmy, jaki model , jaka barwa ,  co myślicie o malowaniu środka na czarno ?  Długo to wytrzyma ? 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Langista napisał:

Pisałem do niego i zero odzewu, nie wiem o co chodzi 

Opublikowano

Kamil jest pochłonięty budową domu i pewnie nie ma czasu na forum obecnie.

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, MaTeo85 napisał:

Kamil jest pochłonięty budową domu i pewnie nie ma czasu na forum obecnie.

Jakiś inny namiar na niego masz.? 

Opublikowano
57 minut temu, Dbaluch napisał:

Jakiś inny namiar na niego masz.? 

Niestety nie mam zgody na udostępnianie kontaktu więc nie pomogę, trzeba czekać aż znajdzie trochę czasu dla forum.

Opublikowano
  • Autor
21 minut temu, MaTeo85 napisał:

Niestety nie mam zgody na udostępnianie kontaktu więc nie pomogę, trzeba czekać aż znajdzie trochę czasu dla forum.

Rozumiem, dzięki za pomoc 

Opublikowano

Napisz na mail z podpisu, może w ten sposób szybciej nawiążesz kontakt.

Opublikowano

Jest jeszcze jedna osoba na forum, co przerabia lampy, znajdzie go w niektórych tematach związanych z adapterami, jest chyba nawet cały DIY co i jak zrobić przy zmianie soczewek..

Opublikowano
38 minut temu, Langista napisał:

Jest jeszcze jedna osoba na forum, co przerabia lampy, znajdzie go w niektórych tematach związanych z adapterami, jest chyba nawet cały DIY co i jak zrobić przy zmianie soczewek..

Pila24 też wycofał się z interesu modyfikacji lamp, z kolei Kojak nie tyka B6.

Edytowane przez george

Opublikowano
  • Autor

A nijaki Gwerty czy jakość tak ? Chyba w którymś temaćie się reklamował  ale nie jestem pewien bo wtedy   ten temat jeszcze mnie nie dotyczył 

Opublikowano
Godzinę temu, Dbaluch napisał:

A nijaki Gwerty czy jakość tak ? Chyba w którymś temaćie się reklamował  ale nie jestem pewien bo wtedy   ten temat jeszcze mnie nie dotyczył 

Co do niego, to robiłem kiedyś u niego lampy zwykle z b6 przerobione na inną soczewkę ale pod h7. Samo świecenie było naprawdę Ok , ale jakość wykonania to tragedia, lampy to takie ulepy były. O ile przy zamkniętej masce było ok, to po otwarciu nie mogłem na nie patrzeć. Stąd zmiana na bixy które robił Kamil. Jakość wykonania i estetyka na najwyższym poziomie.

Opublikowano

Też mam od Gwerty i wyglądają tak :

IMG_20220627_171335.thumb.jpg.baf29dfb7411419906495fbf1de7f9d4.jpg

IMG_20220627_171139.thumb.jpg.23f29dfc0eae126b4b7cf14391de80a8.jpg

Technicznie ok ale szkoda, że jak miał lampy rozklejone to zupełnie nie zwrócił uwagi na sypiąca się otulinę kabli i ja musiałem później gimnastykować dłonie i robić to na nowo..

Opublikowano

Ja bym może i polecił ale sami wiecie jakie przepraw były. Co nie zmienia faktu ze finalnie jest OK. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Langista napisał:

Też mam od Gwerty i wyglądają tak :

IMG_20220627_171335.thumb.jpg.baf29dfb7411419906495fbf1de7f9d4.jpg

IMG_20220627_171139.thumb.jpg.23f29dfc0eae126b4b7cf14391de80a8.jpg

Technicznie ok ale szkoda, że jak miał lampy rozklejone to zupełnie nie zwrócił uwagi na sypiąca się otulinę kabli i ja musiałem później gimnastykować dłonie i robić to na nowo..

Faktycznie trochę ulep  wyszedł z tego. Klejenia , napewno boi się żeby nie parowały po jego rozkładaniu i dlatego tak jest to posklejane 

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, george napisał:

Napisz na mail z podpisu, może w ten sposób szybciej nawiążesz kontakt.

Chodzi Ci kolego o tą metodę kontaktu ? 

Screenshot_20220628_064448_com.huawei.browser.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Dbaluch napisał:

Faktycznie trochę ulep  wyszedł z tego. Klejenia , napewno boi się żeby nie parowały po jego rozkładaniu i dlatego tak jest to posklejane 

Miałem bixenony przerobione z halogenów od gwertego też niestety parowały, klosze były średnie. Niemniej świecenie na bazie Hella Intemo i palnikami 4800 K od VW na plus. 
Z obecnymi lampami od Kamila nie ma problemów z parowaniem, a jak na seryjną soczewkę dają radę. ;)

2 godziny temu, Dbaluch napisał:

Chodzi Ci kolego o tą metodę kontaktu ? 

[email protected]

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, george napisał:

Miałem bixenony przerobione z halogenów od gwertego też niestety parowały, klosze były średnie. Niemniej świecenie na bazie Hella Intemo i palnikami 4800 K od VW na plus. 
Z obecnymi lampami od Kamila nie ma problemów z parowaniem, a jak na seryjną soczewkę dają radę. ;)

[email protected]

Wielkie dzieki 

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie ro jakie projektory bi Led polecaćie ? 

Opublikowano

Ogólnie to ja nie jestem fanem ledów, u siebie mam bixy z palnikami d1s zrobione przez Kamila wygladaja jak nowki sztuki z tym że soczewka zmieniona na evox i jest naprawdę fajnie. Jestem mega zadowolony.