Muskel1 Opublikowano Czwartek o 19:25 Opublikowano Czwartek o 19:25 Tak, po instalacji softu należy na koniec wgrać M.I.B. i dopiero patch na koniec.
Ghost9195 Opublikowano Czwartek o 19:42 Opublikowano Czwartek o 19:42 Okej, dziękuję @Muskel1 dużo koledzy pomogliscie, jeszcze raz dziękuję @Krolik524🫡😉
Krolik524 Opublikowano wczoraj o 17:36 Opublikowano wczoraj o 17:36 Przy wgraniu ponownie mib 3.6 i daje patch mam takie coś. Ktoś ma jakiś pomysł? Wrzucić jeszcze raz soft 3346? Dopiero wtedy patcha?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 19:31 Opublikowano wczoraj o 19:31 Ściągnij tego patcha. Zmień rozszerzenie z .txt na .7z (archiwum). Skasuj wszystkie patche z folderu patches w M.I.B., rozpakuj archiwum i wrzuć ściągniętego patcha to folderu patches i spróbuj ponownie patchowac jednostkę. MHI2_ER_AUG22_K3346_MU1438_PATCH.txt
Krolik524 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu @Muskel1 spróbowałem i niestety ta sama sytuacja.
Krolik524 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Niestety ta sama sytuacja po ponownym zainstalowaniu MIB, dziwne bo na tamtym mi wszedł patch bez problemu. Może wgram jeszcze raz 3346 będzie czysty i wtedy patcha?
Krolik524 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Wrzuciłem jeszcze raz system i przyjęło patch. Teraz takie kody mam 1
Krolik524 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Dzięki @Muskel1 jasnowidzu @Ghost9195 jak masz Virtual Cokpit to Sterownik 17 - Długie kodowanie - Byte 1 i odznacz Bit 1, Będziesz miał licznik tylko Km/h bez tego brzydkiego mph
Krolik524 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ten błąd w 5F ktoś kasował VCP? Do vcds to przejrzyste instrukcje a ten VCP do adaptacji to tak mało intuicyjny
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Teraz, Krolik524 napisał(a): Ten błąd w 5F ktoś kasował VCP? Jaki? SVM?
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu SVM W narzędziu M.I.B. jest opcja kasowania tego błędu.
Rekomendowane odpowiedzi