Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] S4 Sedan -> RS4 Sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak sie przygladam tym wszystkim zdjeciom i wyglada na to, ze zderzak tylni moze zostac od S4 Sedan i trzeba tylnie drzwi/tylnie blotniki z przodu poszerzyc i bedzie :kox:

Opublikowano

To nie jest temat o kupnie S4. Przypominam.

Opublikowano

niedawno na allegro była b5 przerobiona na rs'a..łącznie z heblami..poszukaj..

Opublikowano

To nie jest temat o kupnie S4. Przypominam.

[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 23:23_________________________________________________Częściowo jest , bo kolega od tego chce zacząć. :naughty:
Witam,

odkad rozpoczalem moja przygode z Audi, obiecalem sobie, ze bede jezdzil RS4 B5 ( najladniejsze Audi i wymarzony silnik ). Problem polega na tym, ze nie lubie Avantow i chce RS4 Limuzyne!!! Nadszedl czas kupna i pojawilo sie wiele dylematow...

Plan jest taki :

1. Kupuje S4 Sedana

- Kolor nie gra roli bo bede go prawdopodobnie calego malowal

- Musi byc Bose, zeby bylo miejsce na 8 glosnikow bez wiekszej rzezby

- Cala reszta nie gra roli bo chce zakupic kpl siedzen od RS4 B7 ( podejda P&P? ) a reszta jest w standardzie!

Opublikowano

Proponuję, żebyś jednak kupił RS4 w Avancie.

Przerobione limo nie wyglądą najlepiej - spójrzcie na to srebrne.

Tylne nadkola wyglądają jak nadmuchane. Sztucznie nadmuchane. Stylistyka auta została przez ten jeden mod całkowicie zepsuta. Tylna nadkola wyglądają jak w Fieście MAX Tuning, której fotka ostatnio pojawiła się na spotach Warszawskich :polew:

Rozumiem, że przerobienie limo na RS4 daję cholerną satysfakcję, ale nie zawsze da się coś przerobić ze smakiem.

Przeróbka tej srebrnej to dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto :thumbdown:

To jest jednak tylko moje zdanie ...

Opublikowano

ten niebieski ma ori zderzak z s4 ale przerobiony z tego co widze pod nadkola ala rs4[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 01:07_________________________________________________wg mnie plan bardzo ciekawy

bedzie duzo roboty

ale jesli sie uda to wielki szacunek dla ciebie

zycze powodzenia

i chetnie doradze jesli bede cos wiedzial :)

ps.

co do wnetrza rs4 b7 w a4/s4/rs4 b5 jest to mozliwe bo nawet obecnie jest jedna rs4 na mobile.de z fotelami od rs4 b7

ale nie wiem jak to dokladnie jest zrobione

swego czasu chcialem takie cos zrobic u siebie lecz za duzo sie nie dowiedzialem :(

Opublikowano
  • Autor

:shocked: gruba inwestycja

i co godzisz sie na taką :decayed:

Nie no, gosc musial jeszcze lifta zrobic bo jako baze uzyl stara A4... przy starcie z S4 chyba bedzie mniej pracy :P

Dzisiaj robilem dosc intensywny rekonesans, wyglada to tak :

1. Blacharz, za wstawienie tylnych blotnikow od RS4 chce 600 PLN. Troszke mu nie ufam bo przyznal, ze takich kombinacji jeszcze nie robil. Wyszla, wazna i przemilczana kwestia... nadkola wewnetrzne ( metalowa czesc karoserii a nie plastikowe ) i chyba bede potrzebowal cala cwiartke tak jak Siena. Pytalem i koszt w ASO to 5700 za strone...

2. Wszystkie inne czesci sa dostepne na ebay-ach i allegro - prawdopodobnie bede montowal je sam :P Jedynie musze jeszcze sprawdzic czy wzmocnienie czolowe zostanie ori S4 czy potrzebuje RS4

3. Dalej nie wiem co ze zderzakiem tylnim.... Siena pisal scos o Euro S4 wersji ale w aso nic na ten temat nie wiedza... wydaje mi sie, ze chodzi o ori S4 o.O

4. Malowanie wykona moj ulubiony lakiernik :P

Opublikowano

Tego tematu szukałem ale nie mogłem znaleźć :confused4: Link do niego jest już gdzieś na forum. Tutaj jest spasowany zderzak od S4 ale możesz też poszukać zderzaka jakiegoś znanego tunera i też go spasować.

Opublikowano

Tak wogóle to S4 były przerabiane były na RS4, S4 limo na RS4 limo itd.

A może by tak nowy projekt?

RS4 Avant przerobić na A4 sedan 1.6?

To by było dopiero wyzwanie :naughty:

:kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Cena tez odpowiednia :D Troszke za duzo ... zreszta S4 juz kupilem na baze. Teraz Full serwis i wtedy bede widzial ile mi zostanie na moda i czy wystarczy