jakub345 Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 (edytowane) Witam, od kilku tygodni mam audi a4 b8, spalił mi sie jeden żarnik i wyczytałem że trzeba wymieniać dwa jednocześnie, więc i tak zrobiłem. Zamówiłem żarniki d1s, zamontowałem, ale gasną po czasie około 70 sekund, gdy przełączę światła lub wyłączę światła, to żarniki się restartują i znowu świeca około 70 sekund. Od sprzedawcy dostałem informację że to prawdopodobnie zużyta przetwornica. To faktycznie zużyta przetwornica czy być może powinienem zamówić inny żarnik np d3s? Dzięki z góry za odpowiedzi Link do żarników d1s: allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 5 Lipca 2023 przez jakub345
Langista Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 A co masz na lampie? Na dekielka zawsze masz napisane jakie trzeba zastosować.
jakub345 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Opublikowano 4 Lipca 2022 28 minut temu, Langista napisał: A co masz na lampie? Na dekielka zawsze masz napisane jakie trzeba zastosować. Sprawdziłem, mam d3s. Zamówię nowe i sprawdzę czy będzie ok. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi