rav Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 No to chyba [kuredu , Madas] namówiliście mnie na przejazd przez Poznań.
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 jak się dowiedzą że na zlot jedziecie to Wam eskortę przez Poznań załatwi policja Tak się boicie Warszawiaków no właśnie ... i ochronę jak będzie trzeba .... a może to o nich sie martwicie
Madas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2009 jak się dowiedzą że na zlot jedziecie to Wam eskortę przez Poznań załatwi policja Tak się boicie Warszawiaków no właśnie ... i ochronę jak będzie trzeba .... a może to o nich sie martwicie właśnie to drugie .... boimy się o Warszawiaków
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/wspolny_wyjazd_na_zlot_z_poznania-t83160.0.html
Kaśka Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 jak się dowiedzą że na zlot jedziecie to Wam eskortę przez Poznań załatwi policja Tak się boicie Warszawiaków no właśnie ... i ochronę jak będzie trzeba .... a może to o nich sie martwicie właśnie to drugie .... boimy się o Warszawiaków O nas nie ma się co bać, jak zawsze spokojnie sobie damy radę. Obawiałbym się, że wam asfalcik pozwijamy jak będziemy ruszać
Adas Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 jak się dowiedzą że na zlot jedziecie to Wam eskortę przez Poznań załatwi policja Tak się boicie Warszawiaków no właśnie ... i ochronę jak będzie trzeba .... a może to o nich sie martwicie właśnie to drugie .... boimy się o Warszawiaków O nas nie ma się co bać, jak zawsze spokojnie sobie damy radę. Obawiałbym się, że wam asfalcik pozwijamy jak będziemy ruszać :decayed:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 widział tu ktoś cfaniaka Mirona :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 oooo jesteś łajdaku .... gdzie się szlajałeś ... kupiłem rakietki do badmintona i sobie będę ćwiczył ale za 20 zł i Wihu powiedział że to badziew i że on niby zawodowo pyka w badmintona
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 taki z niego Profi gracz - jego strata, dostanie łomot tymi za 20 zł
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 a gdzie ta łajza Wihu pewnie podgląda .... ponoć chce nas zlać ..gdzieś wyczytałem
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ja tam wole tani sprzet - przynajmniej mi nie szkoda w przeciwnika rzucić
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 a gdzie ta łajza Wihu pewnie podgląda .... ponoć chce nas zlać ..gdzieś wyczytałem zgadza sie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 a gdzie ta łajza Wihu pewnie podgląda .... ponoć chce nas zlać ..gdzieś wyczytałem to fakt - trzeba sie przygotowac - bo może to troche łaskotać
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ja tam wole tani sprzet - przynajmniej mi nie szkoda w przeciwnika rzucić z takim zamiarem zakupiłem rakiety za 20 zln
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ok Madas - to ja też kupię karton rakietek - może więcej osó będzie chciało z nami zagrać
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ok Madas - to ja też kupię karton rakietek - może więcej osó będzie chciało z nami zagrać i to jest myśl ubezpieczymy ich wcześniej na dobrą sumkę
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 co taki szczęśliwy pewnie dlatego że nas poznasz co
Rekomendowane odpowiedzi