oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 co taki szczęśliwy pewnie dlatego że nas poznasz co cześć jestem Tomek i jestem gawędziarzem
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 co taki szczęśliwy pewnie dlatego że nas poznasz co cześć jestem Tomek i jestem gawędziarzem w takim razie dostaniesz pokój na poddaszu
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 no cześć Tomek .... no więc tradycja jest taka .... - jadący pierwszy raz zabierają na zlot "wejściowe" w różnej postaci .... tylko wcześniej napisz co żeby się nie pokryło .... w razie pytań wal jak w dym do dyr. Mirona
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 co taki szczęśliwy pewnie dlatego że nas poznasz co cześć jestem Tomek i jestem gawędziarzem w takim razie dostaniesz pokój na poddaszu ale ja jestem gawędziarzem erotomanem!! no cześć Tomek .... no więc tradycja jest taka .... - jadący pierwszy raz zabierają na zlot "wejściowe" w różnej postaci .... tylko wcześniej napisz co żeby się nie pokryło .... w razie pytań wal jak w dym do dyr. Mirona przecież wierz że biorę pejcz i kajdanki :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ok to dorzuć jeszcze do tego piwko dla mnie i :good: :polew:
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ok to dorzuć jeszcze do tego piwko dla mnie i :good: :polew: wole Cie na trzeźwo :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale po jednym piwku nie będę aż tak bardzo nawalony
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dokładnie - to jak Cię zapamiętamy i bęziemy wspominać zależy tylko i wyłącznie od "wejściowego" oczywiście zero presji z naszej strony - każdy zawsze przywoził co mu smakowało jednak z reguły było to powyżej 500 zł - oczywiście jeżeli chcesz możesz przywieść coś tańszego ( ale będziesz pierwszy )
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ale po jednym piwku nie będę aż tak bardzo nawalony ;P no to dfa
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dokładnie - to jak Cię zapamiętamy i bęziemy wspominać zależy tylko i wyłącznie od "wejściowego" oczywiście zero presji z naszej strony - każdy zawsze przywoził co mu smakowało jednak z reguły było to powyżej 500 zł - oczywiście jeżeli chcesz możesz przywieść coś tańszego ( ale będziesz pierwszy ) no tu się z dyrektorem zgodzę ...... :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dokładnie - to jak Cię zapamiętamy i bęziemy wspominać zależy tylko i wyłącznie od "wejściowego" oczywiście zero presji z naszej strony - każdy zawsze przywoził co mu smakowało jednak z reguły było to powyżej 500 zł - oczywiście jeżeli chcesz możesz przywieść coś tańszego ( ale będziesz pierwszy ) no tu się z dyrektorem zgodzę ...... :polew: :polew: no to mówta co chce ta mogę coś przynieść z piwnicy
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Oziu mogą być słoiki z czymś tak ;P no cóż to nic wam nie przywiozę :gwizdanie:
jarko Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja chce pyszne ogóreczki z piwnicy [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 15:28_________________________________________________BTW widzę że w końcu nowa ankieta się pojawiła oczywiście oddałem głos na czarnego konia
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ankieta do bani . nie wiem co tam robi madas opykałem go ostatnio jak przedszkolaka
oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 ankieta do bani . nie wiem co tam robi madas opykałem go ostatnio jak przedszkolaka to teraz popykamy sobie razem
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 możemy przyjąć zakłady ale na poważnie wpisowe jakieś i tyle
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Miron gdzie zwiałeś cieniasie szukam Cie po forum ale Cie nie ma wyłaź
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 też go dzisiaj szukałem po całym forum
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 jak coś to ja też się piszę a Miron jest obecnie w
Rekomendowane odpowiedzi