Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 no właśnie się nie da ... te laski ogłupiają :kox: dokładnie :naughty: jakie kurfa laski ????? nic nie trybię :naughty: :decayed: spokojnie podrośniesz wszystko się wyjaśni :naughty:
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 no właśnie się nie da ... te laski ogłupiają :kox: dokładnie :naughty: jakie kurfa laski ????? nic nie trybię :naughty: :decayed: spokojnie podrośniesz wszystko się wyjaśni :naughty: no nie mówicie mi, że chodzi o GPSa ?? :tongue4: :tongue4:
Madas Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 no nie mówicie mi, że chodzi o GPSa ?? :tongue4: :tongue4: nie no nic z tych rzeczy
poziek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 no nie mówicie mi, że chodzi o GPSa ?? :tongue4: :tongue4: nie no nic z tych rzeczy ufff
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 halooo poznaniacy spamować, już po 11
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 halooo poznaniacy spamować, już po 11 dziś święto o wolne mają
Iverson Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 cos Ty , w katedrze od rana na kolanach klękają, datki na tacę ofiarują i proszą o szybszy transfer neta , by spam sprawniej przebiegał
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja chce zmienić głos - na czarną owcę chce głosować Tomeks na pewno sie ucieszy z jej obecności pamiętam owce a właśnie jak to się w końcu z owcami skończyło w Bukowinie ?? bo ja byłem zajęty otrzepywaniem ze śniegu i nic nie pamiętam Ktoś go podobno widział z rana hasającego po hali, ale co się tam działo nikt nie wie pewnym jest że cały dzień uśmiech mu z twarzy nie schodził :gwizdanie:
Madas Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 jak tam samopoczucie na miesiąc przed zlotem
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jak tam samopoczucie na miesiąc przed zlotem nudzi Ci się
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jak tam samopoczucie na miesiąc przed zlotem nudzi Ci się raczej od dziś bawi się w apaczyki ałuałuuuuuał!! :polew:
Madas Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 jak tam samopoczucie na miesiąc przed zlotem nudzi Ci się raczej od dziś bawi się w apaczyki ałuałuuuuuał!! :polew: oglądam Pijany Mistrz poraz setny chyba ...na polsacie
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 jak tam samopoczucie na miesiąc przed zlotem nudzi Ci się raczej od dziś bawi się w apaczyki ałuałuuuuuał!! :polew: oglądam Pijany Mistrz poraz setny chyba ...na polsacie a ja piję LECHA
Pszczółka12 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 jak tam samopoczucie na miesiąc przed zlotem nudzi Ci się raczej od dziś bawi się w apaczyki ałuałuuuuuał!! :polew: oglądam Pijany Mistrz poraz setny chyba ...na polsacie Przeczytaj Mistrz i Małgorzata po raz pierwszy
Suli Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Uuuu... Madas Ale Ci pojechała :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ktoś tam ostatnio przebąkiwał coś o podaniu rozmiarów koszulek, czy cuś takiego. Można jeszcze raz prosić o info, bo nie chce mi się szukać. :gwizdanie: A najlepiej proszę wkleić w SPOTACH RADOMSKICH. :polew:
Tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 ja chce zmienić głos - na czarną owcę chce głosować Tomeks na pewno sie ucieszy z jej obecności pamiętam owce a właśnie jak to się w końcu z owcami skończyło w Bukowinie ?? bo ja byłem zajęty otrzepywaniem ze śniegu i nic nie pamiętam Ktoś go podobno widział z rana hasającego po hali, ale co się tam działo nikt nie wie pewnym jest że cały dzień uśmiech mu z twarzy nie schodził :gwizdanie: no,no byłem z Trzeńkiem na przejażdżce :gwizdanie: ...ach ten rozczochrany baranek
Madas Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 Przeczytaj Mistrz i Małgorzata po raz pierwszy ja jestem Mistrz a Małgosię nie jedną miałem [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2009, 15:22_________________________________________________ Uuuu... Madas Ale Ci pojechała :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2009, 15:23_________________________________________________ Ktoś tam ostatnio przebąkiwał coś o podaniu rozmiarów koszulek, czy cuś takiego. Można jeszcze raz prosić o info, bo nie chce mi się szukać. :gwizdanie: A najlepiej proszę wkleić w SPOTACH RADOMSKICH. :polew: TyTy nie cfaniakuj
Madas Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 Same cfaniaki na tym forum mam nadzieję że zapisujesz :gwizdanie: bo listy z Bukowiny jeszcze są do zrealizowania
Rekomendowane odpowiedzi