Hzz Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Cześć, pytałem już na facebooku, ale właściwie nikt nie powiedział co tak właściwie z tym zrobić. Na zdjęciu zaznaczone zarysowania na krzywkach, które są wyczuwalne pod paznokciem. Nie są jakieś głębokie ani nie są to wżery. Wymienię szklanki w tym miejscu, ale nie wiem czy ten wałek może zostać czy szukać innego walka? Zarysowanie jest w dolnej części i nie dochodzi do szczytu krzywki. Co zrobić z tym wałkiem? Zostawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_majki Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Ja bym się tym nie przejmował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Dobre jest, nie ruszaj, szklanki też jak nie wyjechanie to zostaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi