Muskel1 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Sprawdź na lampie USA na obudowie jaki typ żarników tam powinien być. Czy na pewno D5S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Tak D5S. Natomiast lampy kupił brat w Radomiu u jakiegoś handlarzyny i widać że nowe są klosze i obudowy. Moduły pasują natomiast nie idzie zamontować tego żarnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Dziwna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schatzi Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Czy SQ5 2021+ z USA wymaga ciągnięcia wiązek na konwersję USA-EU ? Spece z okolicy twierdzą, że da się zrobić bez, a druga grupa ludzi, że wiązki to konieczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schatzi Opublikowano Piątek o 20:43 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:43 Witam , przelutowałem diody żółte do lamp, pociągnąłem wiązkę do lewej i prawej lampy z modułu komfortu, wgrałem parametryzację EU i po naciśnięciu STOP wykrywa błędy świateł hamowania - po tym kierunek i pozycyjne wyłączają się w lampie i przechodzą na zderzak. W czym moze być problem? Pacjent Q5 80A 2021 , model lamp 80a945430a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schatzi Opublikowano Piątek o 21:35 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:35 OK, już chyba wszystko wiem. Trzeba fizycznie rozdzielić stop od kierunku w lampie czyli odciąć jeden z przewodów i zaizolować. To sam sobie pogadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano Sobota o 09:09 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:09 11 godzin temu, schatzi napisał(a): OK, już chyba wszystko wiem. Trzeba fizycznie rozdzielić stop od kierunku w lampie czyli odciąć jeden z przewodów i zaizolować. To sam sobie pogadałem Tak, tak , kombinuj tak dalej , a potem wyrzuć te lampy do kosza . Na forum było to opisywane , można poszukać . Masz lamy USA - kupujesz EU , lub przerabiasz kierunki , robisz parametryzacje , trzeba wykasować obrysy i tyle . Żadnych kabli nie ciągniesz . Odłącz tą wiązkę co zrobiłeś i jeśli dobrze zrobiłeś parametryzacje to powinno być dobrze , no chyba że tą wiązką coś uwaliłeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schatzi Opublikowano Sobota o 18:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:15 9 godzin temu, mariusz36 napisał(a): Tak, tak , kombinuj tak dalej , a potem wyrzuć te lampy do kosza . Na forum było to opisywane , można poszukać . Masz lamy USA - kupujesz EU , lub przerabiasz kierunki , robisz parametryzacje , trzeba wykasować obrysy i tyle . Żadnych kabli nie ciągniesz . Odłącz tą wiązkę co zrobiłeś i jeśli dobrze zrobiłeś parametryzacje to powinno być dobrze , no chyba że tą wiązką coś uwaliłeś . wszystko ok, z tym że z wiązką akurat raczej się mylisz bo do polifta 2021+ akurat wiązka jest potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi