Gość grzesiekA4 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam przeszukalem forum ale odpowiedzi nie znalalzlem... chodzi o to ze: uwazam ze kierownica powinna lzej chodzic... ostatnio wymienilem plyn na febi mineralny... no i moze ciut sie poprawilo... chcialbym aby kierownica chodzila lzej... nie wime jak jest w innych b5 wiec nie mam porownania wiec mozecie poradzic co zrobic zeby lzej chodzila...? moze to tez problem z maglownica?
Wihajster Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam przeszukalem forum ale odpowiedzi nie znalalzlem... chodzi o to ze: uwazam ze kierownica powinna lzej chodzic... ostatnio wymienilem plyn na febi mineralny... no i moze ciut sie poprawilo... chcialbym aby kierownica chodzila lzej... nie wime jak jest w innych b5 wiec nie mam porownania wiec mozecie poradzic co zrobic zeby lzej chodzila...? więc jak nie masz porównania to skąd wiesz,że chodzi zle...
Gość grzesiekA4 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 porownuje to do innych samochodow... niedawno bylem posiadaczem golfa 3 i tam troche lepiej chodzilo...
Wihajster Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 najpierw porównaj z innym.Jak bedzie różnica to może to być wina juz mało wydajnej pompy lub magla
Gość grzesiekA4 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a pompe tez sie regeneruje...? czy wymienia?
marcin78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 podjedz na spota do chlopaków. jakie masz kółka 15? ,moze wieksze niz ostatnio w vwIII
Wihajster Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a pompe tez sie regeneruje...? czy wymienia? wszystkie opcje sa dostepne
Yelo Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Najlepiej podjedź na spota i tam sobie porównasz z innymi autkami, albo ktoś inny wsiądzie do Ciebie i oceni.
Kolkov Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 tak właśnie przybywaj tylko nie wyskakuj od razu, że chcesz kogoś z VAGiem... ja jestem świeżo po wymianie magla to będziesz mógł porównać
gregory78 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 kolego kiedys miałem b5 1.8t obnizone i na 18 cali felach i kierownica mogłem krecic na postoju jednym palcem teraz mam b7 tdi i kierownica chodzi duzo ciezej nie wiem od cego to zalezy ale wiem ze w b5 lo bylo super
Dev Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 prawdopodobnie pompa juz siada ale mozna zrobi jeden myk zeby chodziło lżej....
Perfidny Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 prawdopodobnie pompa juz siada ale mozna zrobi jeden myk zeby chodziło lżej.... Czekam cierpliwie jakiż to myk kolego można zrobić , bo i u mnie pomimo wymiany płynu nie jest lekko, więc proszę rozwiń swoją wypowiedź
Dev Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 prawdopodobnie pompa juz siada ale mozna zrobi jeden myk zeby chodziło lżej.... Czekam cierpliwie jakiż to myk kolego można zrobić , bo i u mnie pomimo wymiany płynu nie jest lekko, więc proszę rozwiń swoją wypowiedź no mozna zrobic myk ale informacja niestety kosztuje :>
jak1s Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 ile kosztuje taka informacja ? ? Chętnie zapłace bo jestem po 2 maglach i 4 pompach i dalej chodzi ciezko a przed całym zamieszaniem mogłem krecic jednym palcem..
Rekomendowane odpowiedzi