akses Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Mam pytanko nigdzie nie mogę znaleźć bagnetu do sprawdzania oleju. Silnik cswb 3.0 tdi 217 km rocznik 2016 Rozumiem ze nie istnieje ? Ale czy jest gdzieś jakiś serwisowy otwór do sprawdzenia oleju ? Jeśli tak moglibyście mnie naprowadzić z góry dzięki za pomoc pytam bo miałem pomysł aby zmienić sobie olej przez pompkę oleju ale nigdzie takiego wejścia nie mogę znaleźć pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Nie ma czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akses Opublikowano 10 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Dobra chyba znalazłem jednak jest ale bez wskaznika. zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_byd Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 W dniu 8.10.2022 o 18:37, Muskel1 napisał: Nie ma czegoś takiego. Nie prawda. Jest takie coś. I nawet można dokupić i wsadzić tam bagnet. J.w. na ilustracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) To podaj nr katalogowy. Edytowane 19 Października 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 41 minut temu, luk_byd napisał: Nie prawda. Jest takie coś. I nawet można dokupić i wsadzić tam bagnet. J.w. na ilustracji Tylko, że na ilustracji nie ma bagnetu, a trzpień zamykający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 21 minut temu, Hugo napisał: Tylko, że na ilustracji nie ma bagnetu, a trzpień zamykający. Dlatego kazałem podać nr katalogowy bo wiem, że nie ma czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_byd Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Było pytanie: "Ale czy jest gdzieś jakiś serwisowy otwór do sprawdzenia oleju ?" I ten 'trzpień zamykający' zamyka ten otwór. Jeśli masz bagnet (ktory mozna dokupic) - mozna go tam włozyc i sprawdzac olej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puczyl1990 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Ja mam coś takiego, uniwersalny do różnych silników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 I skąd wiesz, że pokazuje prawidłowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi