Aleksandrooo Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 Witam serdecznie, Szukam informacji na temat średnicy koła zamachowego w 1.9tdi avf, ale średnica z awx'a też będzie mi bardzo pomocna. Z tego co się dowiedziałem występowały dwa rozmiary - 295mm i 288mm. Potrzebuje tej informacji ponieważ zakładam do siebie sprzęgło dwutarczowe i nie wiem czy musze zmieniać rozrusznik na ten z awx'a.(średnica koła zamachowego w moim nowym zestawie ma 288mm). Niestety nie potrafiłem znaleźć tej informacji w googlu. Z góry dziękuje za pomoc
Aleksandrooo Opublikowano 25 Października 2022 Autor Opublikowano 25 Października 2022 Średnicę tarcz znam, potrzenuje średnicę całego koła zamachowego
Aleksandrooo Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Wrzucę dla potomnych różnice między kołem zamachowym awx a avf: Koła różnią się minimalnie średnicą i mają inny typ zębów do rozrusznika. Dodatkowo, koło z avf jest odsadzone na 12mm. Dodam również, że dwutarcz od KB-customs siada jak złoto bez żadnych przeróbek, najważniejsze to podkreślić przy zamawianiu informacje które podałem wyżej(ja niestety musiałem poprosić Karola o wymianę, bez problemu i bardzo szybko wymienił mi zestaw na taki pasujący do AVF). Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Aleksandrooo
Rekomendowane odpowiedzi