Szczooby Opublikowano 25 Października 2022 Opublikowano 25 Października 2022 Cześć, Przeglądając tematy zauważyłem, że jest sporo pytań i rozmów o różnicach w wyposażeniu poszczególnych wersji. Sam chciałbym pobawić się w najbliższym czasie w doposażanie i pomyślałem, że taki temat mógłby być pomocny. Chodziłoby mi o pokazanie standardowego wyposażenia oraz części opcjonalnych. Radia, fotele, kierownice i wszystko inne co znajduje się we wnętrzu. Z chęcią dowiedziałbym się w jakim stopniu wyposażone jest moje auto oraz co mogłoby być lepsze. Pozdrawiam
Langista Opublikowano 25 Października 2022 Opublikowano 25 Października 2022 Masz temat z rozkodowaniem vin, napisz tam swój Vin, rozkodują go i będziesz wiedział z czym auto zjechałem z linii produkcyjnej.
Szczooby Opublikowano 25 Października 2022 Autor Opublikowano 25 Października 2022 Dzięki za informację, ale bardziej chodziłoby mi o to co mogłoby mieć (lepszego lub gorszego), a nie o to co ma
MaTeo85 Opublikowano 25 Października 2022 Opublikowano 25 Października 2022 tego jest zbyt dużo żeby to spisać w jednym wątku, a ponadto większość tematów z doposażeniem itp. jest już w odpowiednich działach. chcesz popatrzeć co jest możliwe z fabrycznego wyposażenia to przeglądaj forum albo ETKA (carprog2) z katalogiem części.
Muskel1 Opublikowano 25 Października 2022 Opublikowano 25 Października 2022 Aby powiedzieć co można doposażyć należy najpierw wiedzieć co jest aktualnie w aucie zamontowane. Rozkoduj VIN tak jak wyżej pisano to będzie wiadomo co jest i czego nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi