Nexen90 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No własnie... czy ktoś z was próbował może tych wszechobecnych magnetyzerów i czy one faktycznie poprawiają osiągi, redukują zużycie paliwa i tym podobne przyjemności?
Gość spedyt Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jeden nic nie da, ale już kilka to odczuwalny przyrost mocy Daj sobie spokój z tym badziewiem
spanky Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 daj sobie spokoj z tym badziewiem .... :exclaim:
krykus Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 daj sobie spokoj z tym badziewiem .... Popieram :smile:
Gość elmo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 skoro jeden zestaw magnetyzerów moze dać mniejsze spalanie o 0,1 - 0,5 litra na 100km to..... zamontujmy ich 10 ...to bedzie sie wtedy z baku wylewać :-) A tak woogle mam w piwnicy magnetyzery ze starego auta.... moze kiedys mnie podkusi je załozyć ...ale póki co....
mrog Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mieliście magnetyzery i nic nie dawały, czy słyszeliście/czytaliście, że nic nie dają? Pytanie w temacie ciekawe, może wypowie sie ktos kto używał/używa magnetyzerów.
Gość Murzyn Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Przeciez juz pisalem w jakims temacie: Za czasow jak pracowalem w subaru przeprowadzalismy testy wlasnie na tych auta (z roznymi silnikami) z magnetyzerami roznych producentow. Efekty byly mizerne - auto palilo tyle samo, w niektorych przypadkach nawet wiecej
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ja miałem magnetyzery - wstyd się przyznać - przez ponad rok - jak zdjąłem to mi spalanie zmalało :twisted:
Hugo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ja miałem magnetyzery - wstyd się przyznać - przez ponad rok - jak zdjąłem to mi spalanie zmalało :twisted: Hahhaha no pięknie
spanky Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ja miałem magnetyzery - wstyd się przyznać - przez ponad rok - jak zdjąłem to mi spalanie zmalało :twisted: Hahhaha no pięknie i gaz tez mial .....
Gość spedyt Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Pytanie w temacie ciekawe, może wypowie sie ktos kto używał/używa magnetyzerów. Więc się wypowiem, miałem to badziewie w Golfie i żadnych oszczędności ani przyrostu mocy :exclaim: Mój mechanik skwitował to tylko stwierdzeniem że szkoda było kasę wydawać
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ja miałem magnetyzery - wstyd się przyznać - przez ponad rok - jak zdjąłem to mi spalanie zmalało :twisted: Hahhaha no pięknie i gaz tez mial ..... to są wszystko błędy młodości
Szewczenko7 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 roznie to z tym jest :twisted: jedni mowia ze pomaga a drudzy ze nie
Nexen90 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Dzieki za opinie, bo się własnie zastanawiam czy wydać te 50zł na to... chyba jednak sie wstrzymam, bo widzę, ze opinie raczej nie za ciekawe ;P Tak na marginesie to mi zależało głównie na tym, zeby wypowiedział się ktoś, kto miał magnetyzery na dieslu - dlatego dałem ten temat tutaj
Ogi Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 roznie to z tym jest :twisted: jedni mowia ze pomaga a drudzy ze nie To ci pierwsi klamia, nic nie daja no chyba ze ktos jest podatny na placebo . Szkoda kasy a i w ekstremalnych przypadkach szkoda samochodu. Kolejny sposob zeby od ludzi pieniadze wyludzic.
wit.s Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jedni mowia ze pomaga Też słyszałem, ze świetnie odkamienia rury. :biggrin:
mrog Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Więc się wypowiem, miałem to badziewie w Golfie i żadnych oszczędności ani przyrostu mocy Mój mechanik skwitował to tylko stwierdzeniem że szkoda było kasę wydawać i wszystko jasne :smile:
qulimax Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 ja dopiero wczoraj je załozyłem i zobacze jak bedzie
gosia Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Ja miałem w vektrze i lipa!Badziewie jak 150!
Gość elmo Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 auto moje pierwsze 70tys km - efektów nie widac jedynie na analizatorze spalin zaraz po załozeniu było widac jakies zmiany. moje drugie autko 6tys km - efektów nie widac rowniez nawet na analizator nie jechałem. jedyny plus ze nic mnie te magnetyzery nie kosztowały
Rekomendowane odpowiedzi