Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Magnetyzery - czy to bajka, czy naprawdę coś dają?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No własnie... czy ktoś z was próbował może tych wszechobecnych magnetyzerów i czy one faktycznie poprawiają osiągi, redukują zużycie paliwa i tym podobne przyjemności?

Opublikowano

Jeden nic nie da, ale już kilka to odczuwalny przyrost mocy :rotfl:

Daj sobie spokój z tym badziewiem

Opublikowano

daj sobie spokoj z tym badziewiem .... :exclaim:

Opublikowano

skoro jeden zestaw magnetyzerów moze dać mniejsze spalanie o 0,1 - 0,5 litra na 100km to..... zamontujmy ich 10 ...to bedzie sie wtedy z baku wylewać :-) A tak woogle mam w piwnicy magnetyzery ze starego auta.... moze kiedys mnie podkusi je załozyć ...ale póki co.... :wink:

Opublikowano

Mieliście magnetyzery i nic nie dawały, czy słyszeliście/czytaliście, że nic nie dają?

Pytanie w temacie ciekawe, może wypowie sie ktos kto używał/używa magnetyzerów.

Opublikowano

Przeciez juz pisalem w jakims temacie:

Za czasow jak pracowalem w subaru przeprowadzalismy testy wlasnie na tych auta (z roznymi silnikami) z magnetyzerami roznych producentow.

Efekty byly mizerne - auto palilo tyle samo, w niektorych przypadkach nawet wiecej

Opublikowano

ja miałem magnetyzery - wstyd się przyznać - przez ponad rok - jak zdjąłem to mi spalanie zmalało :twisted: :wink:

Opublikowano
ja miałem magnetyzery - wstyd się przyznać - przez ponad rok - jak zdjąłem to mi spalanie zmalało :twisted: :wink:

Hahhaha no pięknie :lol:

Opublikowano

i gaz tez mial .....

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano
Pytanie w temacie ciekawe, może wypowie sie ktos kto używał/używa magnetyzerów.

Więc się wypowiem, miałem to badziewie w Golfie i żadnych oszczędności ani przyrostu mocy :exclaim:

Mój mechanik skwitował to tylko stwierdzeniem że szkoda było kasę wydawać :wink:

Opublikowano

i gaz tez mial .....

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

to są wszystko błędy młodości :rotfl::rotfl:

Opublikowano

roznie to z tym jest :twisted: jedni mowia ze pomaga a drudzy ze nie :wink:

Opublikowano

Dzieki za opinie, bo się własnie zastanawiam czy wydać te 50zł na to... chyba jednak sie wstrzymam, bo widzę, ze opinie raczej nie za ciekawe ;P

Tak na marginesie to mi zależało głównie na tym, zeby wypowiedział się ktoś, kto miał magnetyzery na dieslu - dlatego dałem ten temat tutaj :P

Opublikowano
roznie to z tym jest :twisted: jedni mowia ze pomaga a drudzy ze nie :wink:

To ci pierwsi klamia, nic nie daja no chyba ze ktos jest podatny na placebo :) . Szkoda kasy a i w ekstremalnych przypadkach szkoda samochodu. Kolejny sposob zeby od ludzi pieniadze wyludzic.

Opublikowano
jedni mowia ze pomaga

Też słyszałem, ze świetnie odkamienia rury. :biggrin:

Opublikowano
Więc się wypowiem, miałem to badziewie w Golfie i żadnych oszczędności ani przyrostu mocy

Mój mechanik skwitował to tylko stwierdzeniem że szkoda było kasę wydawać

i wszystko jasne :smile:

Opublikowano

auto moje pierwsze 70tys km - efektów nie widac jedynie na analizatorze spalin zaraz po załozeniu było widac jakies zmiany.

moje drugie autko 6tys km - efektów nie widac rowniez nawet na analizator nie jechałem.

jedyny plus ze nic mnie te magnetyzery nie kosztowały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...