Elhape Opublikowano 22 Listopada 2022 Opublikowano 22 Listopada 2022 Nie ma znaczenia który kabel do którego pinu. Ja mam u siebie zamontowane wkłady firmy TYC i działają jak trzeba już od roku.
grzesiek25lub Opublikowano 22 Listopada 2022 Autor Opublikowano 22 Listopada 2022 4 minuty temu, Elhape napisał(a): Nie ma znaczenia który kabel do którego pinu. Ja mam u siebie zamontowane wkłady firmy TYC i działają jak trzeba już od roku. Same wkłady masz czy z lusterkami tej firmy ?
grzesiek25lub Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Opublikowano 19 Listopada 2023 Witam zamontowałem przełącznik grzania lusterek i założyłem grzane wkłady lusterek i niestety nie grzeją pytanie czy jest znaczenie jaki pin do jakiego kabelka ? I czy trzeba faktycznie je aktywowac przez vcds ? Bo jednym działają od razu po założeniu
Muskel1 Opublikowano 19 Listopada 2023 Opublikowano 19 Listopada 2023 Ogrzewanie lusterek aktywuje poniżej pewnej temp. zewn.
grzesiek25lub Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Opublikowano 19 Listopada 2023 29 minut temu, Muskel1 napisał(a): Ogrzewanie lusterek aktywuje poniżej pewnej temp. zewn. To by miało sens ale nie jest już tak ciepło
grzesiek25lub Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Opublikowano 19 Listopada 2023 5 godzin temu, grzesiek25lub napisał(a): To by miało sens ale nie jest już tak ciepło Poczytałem i lusterka ogrzewane zazwyczaj załączają się poniżej 10-15 stopni więc jak mamy 2 stopnie to powinny grzać w takim przypadku
grzesiek25lub Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Opublikowano 20 Listopada 2023 Jeśli ktoś wymieniał wkłady na grzane to chętnie przeczytam każda wskazówkę i myślę przed zimą parę osób zainteresuje temat jak podlaczyc i jak je aktywowac
Langista Opublikowano 20 Listopada 2023 Opublikowano 20 Listopada 2023 A zakodowane masz? Jak nie miałeś oryginalnie przełącznika z grzaniem lusterek to najprawdopodobniej też i grzania nie będzie.
grzesiek25lub Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Opublikowano 20 Listopada 2023 18 minut temu, Langista napisał(a): A zakodowane masz? Jak nie miałeś oryginalnie przełącznika z grzaniem lusterek to najprawdopodobniej też i grzania nie będzie. Nie miał oryginalnie przełącznika sam wkładałem tylko kabelki miałem w lusterkach jak to rozkodowac
Muskel1 Opublikowano 20 Listopada 2023 Opublikowano 20 Listopada 2023 To musisz jeszcze w sterownikach drzwi kierowcy i pasażera w bajcie 4 aktywować bit 4.
grzesiek25lub Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Opublikowano 20 Listopada 2023 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): To musisz jeszcze w sterownikach drzwi kierowcy i pasażera w bajcie 4 aktywować bit 4. To może inaczej bo moja wiedza wyczerpała się na zmianie przełącznika i wkladow lusterek gdzie z tym się udać elekronik i jaki to jest koszt ?
Muskel1 Opublikowano 20 Listopada 2023 Opublikowano 20 Listopada 2023 Każdy posiadający urządzenie diagnostyczne i mający odrobinę wiedzy w temacie kodowania Ci to uruchomi.
Lukaa5 Opublikowano 20 Listopada 2023 Opublikowano 20 Listopada 2023 omg , wszystko już jest wyczerpane w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi