Imbrykus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nabyłem takie oto cudo: S-line Xenon Skóra+alkantra Bose Audio 6xpoducha Zawias gwint KW Parktronik Kolor FIS I jeszcze inne rzeczy Zmiany wkrótce, na pewno viatrus
skovroon Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 furka niczego sobie:-)ja bym dołożył jeszcze jakieś 18-19tki, ściennil szybki no i może ledy na tył.
wuju Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 furka sliczna i az prosi sie o rns-e :gwizdanie:
Ukasz699 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sliczna furka i gwint super polaczenie A wyposazenie super podoba mi sie :gwizdanie: No zeby tu wpiac RNS-e to jest troszke do rezania.. Co kto lubi ja bym wolal dobrej klasy radio ale to juz wlasciciel zadecyduje Oby sluzyla dobrze
Młody Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No zeby tu wpiac RNS-e to jest troszke do rezania.. Dlaczego wiele ma już kosz dwa DIN to 50% sukcesu Autko fajne większe felgi i ściema delikatna szyb albo nie ściema nie
Ukasz699 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No zeby tu wpiac RNS-e to jest troszke do rezania.. Dlaczego wiele ma już kosz dwa DIN to 50% sukcesu Autko fajne większe felgi i ściema delikatna szyb albo nie ściema nie A faktycznie Mlody ma nie luknelem az tak wnikliwie jak Ty.. No to z gorki masz.. :gwizdanie:
Imbrykus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Panowie audio gra naprawdę przyzwoicie, a ciągłe kukanie czy już ktoś zajumał nave czy nie to by mnie wkurw.., mam AutoMapę na Clarionie i mi styka. Feli większej też nie wrzucę bo jakie są drogi w W-wie każdy wie. Zresztą zainwestowałem w porządne oponki . Teraz czekam na jakiś większy wolny czas i odwiedzam Diagtronika w Yankach jako już sprawdzonego przeze mnie "chipownika", zobaczymy co wykrzesają. Wykresy wrzucę jak tylko mocy przybędzie.
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zawias to dobry wybór, reszta taka se
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ładniutka - choć ten s-line jakis dziwny ( z tego co wiem to jasny sufit o s-line raczej nie świadczy ) ale i tak ładniutka wersja
Rekomendowane odpowiedzi