Pucek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 no ja też bym był chętny ale do B5, jak jest różnica to do II lifta
Ambro Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 no ja też bym był chętny ale do B5, jak jest różnica to do II lifta Różnicy w obudowie kolumny raczej nie ma Można byłoby pomyśleć o takim zbiorowym zamówieniu lecz a ja osobiście nie wiem czy będę się na to pisał. Jak dojdzie do mnie zakupiony wskaźnik to przymierze się gdzie mi bardziej pasuje
_Bartek_ Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 Poziek, dobrze, że Ci nie pasował... przynajmniej mi sprzedałeś hehe Ludzie myślą, że to fabryczna obudowa
gregory Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Kepasa :shocked: Gdzieś ty tak szybko jechał I skądś ty wziął 1,5Bar doładowania Chyba, że to ciśnienie w oponach, to ok [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 20:53_________________________________________________Eeeee, to PSI :gwizdanie:
CoLo Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Zobacz zdjecia, ja miałem w passacie B5 wiec do A4 B5 takze bedzie pasowac http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=16 To produkt firmy AutoMeter koszt w USA ok. 30dolarów. Pozdrawiam. Wszystko fajnie ale było by git jak by było na 3 wskaźniki czego pewnie nie ma
gregory Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Zobacz zdjecia, ja miałem w passacie B5 wiec do A4 B5 takze bedzie pasowac http://www.mrmotors.pl/projekty.php?id=16 To produkt firmy AutoMeter koszt w USA ok. 30dolarów. Pozdrawiam. Wszystko fajnie ale było by git jak by było na 3 wskaźniki czego pewnie nie ma Jakby było na 3 wskaźniki to by ci zasłoniło połowę ori zegarów.
Gorczyk Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Witajcie. Również odgrzeje kotleta, ten uchwyt na zegar jestmega ale nie można tego namierzyć. Ktoś może pomoże?
Rekomendowane odpowiedzi