p0ncz3k Opublikowano 25 Grudnia 2022 Opublikowano 25 Grudnia 2022 tak jak w tytule kupiłem przewód vag kkl od my friendów, dostałem płytkę z programem i sterownikami ale programy nie są aktywowane a licencje są dosyć drogie, a jeśli mam użyć tego programu klika razy to nie chcę wydawać tyle kasy. Ma ktoś zcrackowanego vcds lite? przewód działa w pełni z wersją trialową ale nie ma możliwości zrobienia tego co potrzebuję bez aktywacji.Pomoże ktoś?
Fido Opublikowano 25 Grudnia 2022 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Chcesz mieć za darmo coś, co kosztuje kupę kasy ??? Ty czytasz i rozumiesz co sam piszesz ??? Trzeba było nabazgrać do św.Mikołaja. Kto wie, może spełnił by to życzenie.
przem8 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Mam tą paczkę co była ma forum z vagiem i vcds i jest już niedostępna. Jak chcesz to się zgłoś na pw. 1
pila24 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Opublikowano 25 Grudnia 2022 20 minut temu, Fido napisał(a): Chcesz mieć za darmo coś, co kosztuje kupę kasy ??? Ty czytasz i rozumiesz co sam piszesz ??? Trzeba było nabazgrać do św.Mikołaja. Kto wie, może spełnił by to życzenie. Ross-tech za darmo udostępniał pełna wersję 1.2 lite jakiś czas temu... Więc znalezione w necie wersję z zapisaną licencją to taki prezent od dewelopera tej aplikacji.
Rekomendowane odpowiedzi