duffy Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 a ja znowu widzialem duuzo bialych ale ta fajna naprawde zmieniaj zderzaki albo dokladki w lakier a dach w czern
Ghost Dog Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 Edit Jest zderzak przód S4. Zdjęcia wkrótce
MyStOry Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 nie powiem, nie lubie bialych ale ta mi sie podoba;) powodzenia w modowaniu
keżor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 do takich felg musi być mega gleba :gwizdanie: ale wsumie jak na taki wzór to felgi za małe ale autko brakuje znaczka z przodu i czarnej machy oraz dachu i może kiery z eSki
Ghost Dog Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 No wiec tak gleba jest w sam raz nizej nie bedzie. Kiera od eski bedzie na dniach. Powiem szczeze lampy sa ok mi sie podobaja i napewno bardziej by szpeciła czarna maska. Czlowieku to nie civic zebym mial czarna maske. Dach bedzie czarny ale to przy malowaniu auta.
Reniu Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Do tego zderzaka jeszcze próg by się przydał tymbardziej, że auto jasne :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi