miki_bak Opublikowano 18 Stycznia 2023 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Witam . Mam pytanie . Moje audi miało dwa wentylatory w pasie przednim . A wszystkie maja jeden . W czym różnica .
miki_bak Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zamówiłem pas przedni od 1.8T . A tu przeszedł z jednym wentylatorem. A ja miałem dwa . Pas przedni z tego samego modelu 2003r 1.8T 163KM. Sprzedający mówi ze na 200% będzie pasował i spokojnie można zakładać . I twierdzi ze u mnie kiedyś musiała być stłuczka i ktoś założył z dwoma wentylatorami .A co z wtyczkami czy będą pasować .Proszę o szybka pomoc .
przem8 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Opublikowano 18 Stycznia 2023 (edytowane) Były wersje z jednym i dwoma wentylatorami ale pas jest ten sam. Edytowane 18 Stycznia 2023 przez przem8
Langista Opublikowano 18 Stycznia 2023 Opublikowano 18 Stycznia 2023 (edytowane) Te z dwoma były najczęściej z aut z hakiem lub z przeznaczeniem na gorące kraje, czyli wyższa wydajność jeżeli o chłodzenie chodzi. Edytowane 18 Stycznia 2023 przez Langista
miki_bak Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2023 Rozumiem . Ale pytanie . Czy jak zamontuje pas z jednym wentylatorem . To wszystko będzie ok . Czy będzie wszystko ok .
miki_bak Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 minuty temu, miki_bak napisał(a): Rozumiem . Ale pytanie . Czy jak zamontuje pas z jednym wentylatorem . To wszystko będzie ok . Czy będzie wszystko ok . 2 minuty temu, miki_bak napisał(a): Rozumiem . Ale pytanie . Czy jak zamontuje pas z jednym wentylatorem . To wszystko będzie ok . Czy będzie wszystko ok . Czy podłączenie będzie takie samo . Mam dylemat .
Langista Opublikowano 18 Stycznia 2023 Opublikowano 18 Stycznia 2023 O ile pas przyjdzie z wentylatorem i sterownikiem to tak. W innym wypadku nie zamontujesz swojego podwójnego wentylatora w miejsce pojedynczego, inna wiązka.
miki_bak Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2023 12 minut temu, Langista napisał(a): O ile pas przyjdzie z wentylatorem i sterownikiem to tak. W innym wypadku nie zamontujesz swojego podwójnego wentylatora w miejsce pojedynczego, inna wiązka. Pas jest kompletny z wentylatorem i chłodniami . Ja miałem dwa wentylatory . A koleś mówi ze na bank ten co on wysłał będzie pasował . Ze nie ma to różnicy . Sterownik tez jest wszystko kompletne . Czy spisuje
Langista Opublikowano 18 Stycznia 2023 Opublikowano 18 Stycznia 2023 W takim razie będzie pasować, wtyczka powinna być taka sama, chociaż tu przydało by się upewnić, czy piny są tak samo osadzone w obu sterownikach a przy tym już nie pomogę bo nie mam jak tego sprawdzić. Może @Muskel1 ma jakie schemat z B6 i może pomóc.
miki_bak Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2023 Bardzo dziękuje za pomoc . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi