Gremlin0209 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Będę już po 14 na Nowinach, więc na Chęciny mam 10min. Dajcie znać czy ktoś będzie wcześniej.
Adam87 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja niestety nie podjade. Awaria toalety w domu. Trza robić Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Adam87
Gremlin0209 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Coś mi się wydaje, że to przełożymy... Bo znów będą 3 osoby, bez sensu... Więc na kiedy? Pogoda i tak kiepska. Dobra Panowie spotkajmy się po świętach najlepiej, będzie lepsza pogoda może i wszyscy na letnich ? Ja lecę do domu zmieniać koła ?
bombelm7 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2023 W dniu 7.04.2023 o 13:55, Gremlin0209 napisał(a): Coś mi się wydaje, że to przełożymy... Bo znów będą 3 osoby, bez sensu... Więc na kiedy? Pogoda i tak kiepska. Maj. Niech będzie ten Maj. I ciepło. Niech się skończy ten okres. Normalnie na powietrzu. Bez deszczu. Nie szukać dachu... Maj już może przyniesie ok pogodę. Zdechły plany? Zdechły... Widzę że nikt się nie kwapi i każdy ma w d*p@ch cokolwiek. Ten nie może, ten ma awarie, temu nie pasuje, ten ma remont... Ja też mam... Jedziemy na te Chęciny? Pogoda pasi...
Rekomendowane odpowiedzi