FroS-t Opublikowano 30 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) Siema Jakiś czas temu auto wróciło od lakiernika bo przedni zderzak postanowiłem pomalować z uwagi na dużą ilość odprysków, chwile poczekałem i czas był na pełna korektę lakieru. Przy aucie spędzony bity tydzień, ale udało się ogarnąć wszystko i wrzucić powłoki na całe auto: Gyeon Syncro Evo na lakier CarpPro Dłux na tworzywa Gyeon View na szyby Trochę fotek: Trochę zaprawek Powłoki I tak to wygląda na gotowo Pozdr Edytowane 27 Grudnia 2023 przez FroS-t 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b6quattro Opublikowano 1 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Bardzo ładne auto👌Widać że dbasz o nie, zawsze czyściutkie. Aż szkoda jeżdzić po tym detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszSoldier Opublikowano 1 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 U tego Pana zawsze lakier na wysokim poziomie 👌 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 (edytowane) Zimówki na pokładzie Pompei 19x8,5 et 48 z poprzedniego A3 8P Toyo Snowprox 235/35/19 jeśli chodzi o gumę Tak to wygląda, jak na zimę chyba nie najgorzej.... Pozdr Edytowane 19 Listopada 2023 przez FroS-t 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Na zimę ideolo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 14 godzin temu, Adam87 napisał(a): Na zimę ideolo +1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) Cześć Po wielkich bólach udało się w końcu skompletować hamulce do A3, przód to każdemu znane Porsche Macan na tarczy 340 a tył S3 8V 310mm, całość złożone na tarczach OZ Sport i klockach Ferodo, nowy płyn hamulcowy i osłony tarcz tez na miejscu @tomekhxc i @Wandej dzięki za graty a @H4mm3R dzięki za pomoc w ogarnięciu lakierowania, sam napis zrobiony u mnie na miejscu tak jak w b8 metodą sitodruku. Wleciały też letnie rolki bo zimowe Pompeje nie wchodzą na zacisk dlatego pójdą na sprzedaż. Zaciski Wiadomo wrzuciłem też powłoki ale nie było czasu na fotki, wleciało to samo co do B8 czyli Kolor zrobiłem taki sam jak w B7 i powiem szczerze mogłem taki sam sobie zrobić w B8 Bo całość na żywo naprawdę fajnie wygląda i jednak ten kolor mi mega siedzi, z resztą oceńcie sami Trzymajcie się ! Pozdr ! Edytowane 19 Marca przez FroS-t 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Simply beautiful car or all tree you have and the house/ garage , i like the color of the calipers , what is it , mat orange , looks really nice . Cloth pattern on seats look interesting is it OEM or ? Counties happy kilometers with all your cars . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 24 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 42 minuty temu, MarioR34 napisał(a): Simply beautiful car or all tree you have and the house/ garage , i like the color of the calipers , what is it , mat orange , looks really nice . Cloth pattern on seats look interesting is it OEM or ? Counties happy kilometers with all your cars . Thanks man, cloth patent is OEM, paint on calipers is RAL 2008, greetings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi