PiotrGSP Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Witam. Mam taki problem,wymieniłem lampy na nowe i nie dziala regulacja świateł z kabiny. W poprzednich lampach depo działało beż zarzutu. Czy ktoś ma jakiś pomysł co mogłoby pójść nie tak?
Muskel1 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Jesteś pewien, że w nowych lampach były silniczki? Często jest tak, że właśnie ich nie ma i należy je przełożyć
PiotrGSP Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Tak silniczki są zamontowane i pisałem do gościa który sprzedawal lampy to napisał,że przyczyną może być wtyczka nie podpieta (ale jest podpięta ) lub przy próbie regulacji przekoszony i sklinowany środek przez co sliniczek nie może ruszyć. Z tym że silniczek powinien kręcić nawet po wyjęciu z lampy a nawet nie słychać żeby działał.
Gwerty Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 przyczyn może być kilka. mogą być niesprawne silniczki. mógł ktoś grzebać w lampach i pozamieniac piny. może byc problem z instalacją w aucie. w samych lampach tylko silniczki i 3 przewody pomiędzy gniazdem lampy a wtyczka do silniczka . generalnie nie ma co sie tam psuć.
PiotrGSP Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Tzn lampy kupowałem nówki blaszki co prawda nie są to oryginalne depo.
Rekomendowane odpowiedzi