Jaroslaw_ Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 Cześć, Po 2 letniej zabawy z przelotem zabrali dowód. Chcę kupić wydech, kompletny, do a4 b6 1.8t quattro sedan ale są braki w sieci, czy kompletny układ podejdzie z innej wersji na sztukę p&p? np. A4 B6 3.0 V6 lub b7?
morelo Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) Czemu zabrali? Edytowane 9 Maja 2023 przez morelo
Jaroslaw_ Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Opublikowano 9 Maja 2023 15 minut temu, morelo napisał(a): Czemu zabrali? Przelot = za duża ilość DB
Langista Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 3.0 nie podejdzie, inne kolektory są i musiał byś zaraz za środkową puchą ciąć i zmontować zejście do jednej rurki.
Skowrix Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 P&p to moze z 2.0 ale głowy nie dam. Vki mają 2 rury. Można to w miare łatwo pożeźbić - ja mam z 3.0 zrobione tak, że wyciąłem i zaślepiłem jedną z rur idącą do środkowej puchy. Nie pamiętam tylko czy średnice się nie różniły bo mam tam wspawany kawałek rurki do oryginalnego łączenia - albo było za krótko albo jest mała różnica średnic. Można by też zamiast wycinać drugą rurę wspawać Y pipe i to łądnie połączyć. Od wysokości środkowej puszki w tył wszystko pasuje p&p - wieszaki i kształt jest taki sam. Kwestia wyrzeźbienia połączenia z przodem wydechu.
morelo Opublikowano 9 Maja 2023 Opublikowano 9 Maja 2023 Kurde chyba trafiłeś na jakiegoś złego policjanta. Ja też mam przelot 3 cale i jest głośno na obecny moment trzy przeglądy techniczne przeszło oraz cztery kontrole policyjne, oczywiście nie mieli miernika ale zero jakiegokolwiek zainteresowania.
Jaroslaw_ Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Opublikowano 9 Maja 2023 28 minut temu, morelo napisał(a): Kurde chyba trafiłeś na jakiegoś złego policjanta. Ja też mam przelot 3 cale i jest głośno na obecny moment trzy przeglądy techniczne przeszło oraz cztery kontrole policyjne, oczywiście nie mieli miernika ale zero jakiegokolwiek zainteresowania. 2 lata tak jeździłem, przeszedł przegląd, kontrolę również. Szkoda się wkurzać, trzeba załatwić przegląd i wrócić do odpowiedniego stanu Najprawdopodobniej znalazłem p&p do benzyny quattro z tego modelu, czekam na potwierdzenie.
dayd_4 Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 Przykra sprawa z tymi decybelami. A nie miałeś możliwości założenia jakiegoś DB killera?
Rekomendowane odpowiedzi