Muskel1 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Nie będziesz musiał nic z przodu ciągnąć bo hollywood hcl3 generuje także sygnał remote i możesz go z niego pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dambi49 Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Nie będziesz musiał nic z przodu ciągnąć bo hollywood hcl3 generuje także sygnał remote i możesz go z niego pobrać. No dobra ale piszesz żebym się wpiął w jeden chinch a ja mam subwoofer zmostkowany na 2 kanały i jak podłącze w 1 chinch to nie będzie pełnej mocy i teraz zaczynam się zastanawiać czy to ma prawo funkcjonować sygnał stereo 2 chinch przerobić na mono czyli podłączyć tylko do ori subwoofera który ma 2 przewody. Natomiast jakbym chciał użyć konwerter musiałbym do lewych i prawych dzwi ciągnąć kable i tam się wpinać a to wiąże się z rozbieraniem sporej części elementów auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 13 minut temu, Dambi49 napisał(a): No dobra ale piszesz żebym się wpiął w jeden chinch a ja mam subwoofer zmostkowany na 2 kanały i jak podłącze w 1 chinch to nie będzie pełnej mocy Będzie a nie masz bezpieczników z tyłu gdzie pojawia się plus jak z zapalniczki ? 15 minut temu, Dambi49 napisał(a): Natomiast jakbym chciał użyć konwerter musiałbym do lewych i prawych dzwi ciągnąć kable i tam się wpinać a to wiąże się z rozbieraniem sporej części elementów auta dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dambi49 Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 13 minut temu, Lukaa5 napisał(a): Będzie a nie masz bezpieczników z tyłu gdzie pojawia się plus jak z zapalniczki ? dlaczego ? Hej jednak mam zapalniczkę była dobrze zbunkrowana. Mam również z lewej strony dnia do bezpieczników a zapalniczka jest w prawym boczku. Wiesz co chciałbym to zrobić twoim sposobem bo już trochę się zakłopotałem i skomplikowałem tylko temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dambi49 Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 15 minut temu, Lukaa5 napisał(a): Będzie a nie masz bezpieczników z tyłu gdzie pojawia się plus jak z zapalniczki ? dlaczego ? Chciałbym się podpiąć do tego ori subwoofera ale niby dołożony subwoofer może nie zejść tak nisko bo go utnie podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) 35 minut temu, Dambi49 napisał(a): Chciałbym się podpiąć do tego ori subwoofera ale niby dołożony subwoofer może nie zejść tak nisko bo go utnie podobno. daj spokój co ci utnie ? nowy subwoofer nie zejdzie tak nisko ? nie kombinuj podłącz do subwoofera , remote juz znalazłeś a tam do tego boczka co znalazłeś zapalniczkę to proponuje ci właśnie kupić obudowę subwoofera basser Edytowane 24 Lipca 2023 przez Lukaa5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dambi49 Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 1 minutę temu, Lukaa5 napisał(a): daj spokój co ci utnie ? nowy subwoofer nie zejdzie tak nisko ? nie kombinuj podłącz do subwoofera , remote juz znalazłeś Dobra podsumowując biorę ten konwerter. Łącze się chinchami z wzmacniaczem. Sygnał z subwoofera. Remote biorę z zapalniczki i daje tam bezpiecznik tak samo zasilanie z aku i bezpiecznik na koniec masa która wezmę gdzieś z nadkola. Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaa5 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 tak jest . W tym hollywood mostkujesz prawy z lewym i dwie masy , Powstałe dwa przewody RL do zielonego od subwofera a masa do czarnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi