liquid8p Opublikowano 2 Lipca 2023 Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) Gdyby ktoś szukał, to moje audi nadal jest na sprzedaż. W jednych rękach od 2015 roku, świeżo po serwisie. Ma dołożony zewnętrzny pakiet competition plus, sprężyny eibacha i wiele innych dadatków. Z wyposażenia... - nagłośnienie banga 14 głośników - mmi 3g basic - wewnętrzny pakiet s-line, fotele przeszyte skórą i alcantarą - dekory stal szlachetna (oryginalne dorzucam do auta) - lusterka s5 z dynamicznym kierunkowskazem (oryginalne obudowy dorzucam do auta) - nakładki s5 - semi dynamic - koła 17/18" - 2 klucze Posiadam o wiele więcej zdjęć samochodu, w tym również z przeprowadzonych modyfikacji. Auto bezwypadkowe. Cena 61.900 do negocjacji. Pozdrawiam liquid8p Edytowane 4 Listopada 2023 przez liquid8p Nowa cena 1
kamelus_ Opublikowano 3 Lipca 2023 Opublikowano 3 Lipca 2023 Sorry ale o co chodzi z tym autem? Ono jest jakieś nie sprzedawalne?
liquid8p Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Opublikowano 4 Lipca 2023 17 godzin temu, kamelus_ napisał(a): Sorry ale o co chodzi z tym autem? Ono jest jakieś nie sprzedawalne? Nie ma zbytnio zainteresowania, gdybym miał sportbacka, to już dawno bym sprzedał. W sumie był tylko jeden, który chciał ode mnie kupić, ale miałem sprawę spadkową, która się ciągnęła ponad rok czasu i dlatego też nie mogłem sprzedać auta. Teraz aktualnie zero telefonów.
kamelus_ Opublikowano 4 Lipca 2023 Opublikowano 4 Lipca 2023 Szkoda bo fajne zadbane auto. Myślałem że taki egzemplarz to powinien się od ręki sprzedać. Powodzonka
liquid8p Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Opublikowano 5 Lipca 2023 20 godzin temu, kamelus_ napisał(a): Szkoda bo fajne zadbane auto. Myślałem że taki egzemplarz to powinien się od ręki sprzedać. Powodzonka Też tak myślałem, ale na portalach jest dużo egzemplarzy z us w przystępniejszej cenie i mają 2.0 Q. Chociaż od jakiegoś czasu zauważyłem, że sztuki z us mają podobną cenę do bezwypadkowych eu.
Dev Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 W dniu 3.07.2023 o 21:59, kamelus_ napisał(a): Sorry ale o co chodzi z tym autem? Ono jest jakieś nie sprzedawalne? z kupeją zawsze jest problem sprzedażowy, eSB-eki schodza na pniu trzeba czekac na wariata 1
Rekomendowane odpowiedzi