adadur Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja tam bym sobie w takim biuro urządził
pet3r Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 heh, sam na poczatku myslalem, ze to S8... wielkie te nowe Audice i piekne...
Gik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 oj daje rade... dzis wlasnie stala taka na parkingu ... szkoda,ze aparatu nie mialem piekne cacuszko....
Ghouscik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no nie powiem calkiem ciekawe auteczko..no i to S przec numerkiem :twisted:
Boberro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No cudo , to kiedy mozna wpasc na przejazdzke ?? Kto zamowil takie, czy wzieliscie tak o do salonu ?? S8 tez macie ?? Wziąłem na salon żeby pokazać coś innego, rejestrowac go nie bedziemy, S8 jeszcze nie mamy przyjedzie na przełomie maja i czerewca razem z R8
talib1990 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 z R8 pisz kiedy chce to ujrzeć cudo
wojtas-audi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 To ja wpadne tam na przelomie maja i czerwca, daj tylko znac kiedy :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi