azahiel82pl Opublikowano 8 Września 2023 Opublikowano 8 Września 2023 Witam planuję wymianę wahaczy przód w a4 B6 1.8 T Q. I tu pytanie czy brać kpl Lemfordera ? czy może polecacie coś innego ? Pozdrawiam
A4b6quattro Opublikowano 8 Września 2023 Opublikowano 8 Września 2023 Z mojej strony ,Meyle HD .Na takich jezdze, i jak dla mnie są dobre .
P.Wiśnia Opublikowano 8 Września 2023 Opublikowano 8 Września 2023 Ja aktualnie mam od Lemfordera i nie narzekam. Ewentualnie jeszcze możesz zastanowić się nad TRW i SKV. Tylko jak wiadomo w przypadku SKV jakość może być słabsza.
Papugin Opublikowano 21 Września 2023 Opublikowano 21 Września 2023 Osobiście jeżdżę na SKV od roku, trasa Szwajcaria - Polska, Polska - Szwajcaria, bez problemów u mnie. Grunt by to było dobrze skręcone.
pelonek1 Opublikowano 21 Września 2023 Opublikowano 21 Września 2023 55 minut temu, Papugin napisał(a): Osobiście jeżdżę na SKV od roku, trasa Szwajcaria - Polska, Polska - Szwajcaria, bez problemów u mnie. Grunt by to było dobrze skręcone. Grunt to trasa Szwajcaria - Polska, Polska - Szwajcaria
Papugin Opublikowano 22 Września 2023 Opublikowano 22 Września 2023 14 godzin temu, pelonek1 napisał(a): Grunt to trasa Szwajcaria - Polska, Polska - Szwajcaria Owszem trasa ładna, ale od roku zdarzyłem objeździć sporo terenów dziurawych, choćby ostatnio trasa na bieszczady za ładnego asfaltu to nie ma, zastrzeżeń do SKV nie mam, przynajmniej jak narazie 😁
pelonek1 Opublikowano 22 Września 2023 Opublikowano 22 Września 2023 3 godziny temu, Papugin napisał(a): Owszem trasa ładna, ale od roku zdarzyłem objeździć sporo terenów dziurawych, choćby ostatnio trasa na bieszczady za ładnego asfaltu to nie ma, zastrzeżeń do SKV nie mam, przynajmniej jak narazie 😁 Ile przejechałeś km na tych wahaczach?
Papugin Opublikowano 22 Września 2023 Opublikowano 22 Września 2023 Około 12k - 15k, dokładnie nie jestem w stanie określic
george Opublikowano 22 Września 2023 Opublikowano 22 Września 2023 Wszystko zależy od Twojego budżetu i tego po jakich drogach jeździsz.
azahiel82pl Opublikowano 23 Września 2023 Autor Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) Witam u mnie wjeżdża Lemforder. Zobaczymy czy warte swojej ceny, trasy głównie ekspresówki ,autostrady. Edytowane 23 Września 2023 przez azahiel82pl
george Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 2 godziny temu, azahiel82pl napisał(a): Witam u mnie wjeżdża Lemforder. Zobaczymy czy warte swojej ceny, trasy głównie ekspresówki ,autostrady. Dzisiaj odbieram właśnie auto z Lemem,,więc będzie okazja do porównania. 🙂 1
MarioR34 Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 Lemderfoder is OEM , if you remove something OEM , from suspension arms and ect. you will see Audi sing and little owl in triangle
george Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 2 godziny temu, MarioR34 napisał(a): Lemderfoder is OEM , if you remove something OEM , from suspension arms and ect. you will see Audi sing and little owl in triangle You can see removed logo (Lemförder) on the surface OEMs.
MarioR34 Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 In mine nothing on OEM part was removed , you can see bouth logo Audi i Lemderforder , buying in aftermarket shops some of buyer report you can see scrapet Audi logo , i did not even see that , i see only Lemderforder logo when i changed from OEM to aftemarket Lemderforder.
Rekomendowane odpowiedzi