Monti Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października (edytowane) 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Da się ale w manualach sposób działania jest inny. W manualach silnik gaśnie zaraz po odpaleniu. W automatach po odpaleniu silnik pracuję ale nie da się zmienić biegu i skrzynia pozostaje w pozycji P. My mamy IGŁĄ(pomyłka) w Kodiaq z automatem i też gaśnie jak nie wykryje karty. Wiec to raczej zależy od zabezpieczenia. Edytowane 25 Października przez Monti
dawid195a Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października 1 minutę temu, Monti napisał(a): My mamy ISKRĘ w Kodiaq z automatem i też gaśnie jak nie wykryje karty. Wiec to raczej zależy od zabezpieczenia. Napewno to blokada po can ? A nie normalna elektryczna ( cięcie kabli ) ?
Monti Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października (edytowane) 4 minuty temu, dawid195a napisał(a): Napewno to blokada po can ? A nie normalna elektryczna ( cięcie kabli ) ? Mamy taką. Nie ISKRA tylko IGLA sorki za błąd.. Dokładnie IGLA 231 IGLA - zabezpiecz auto przed kradzieżą WWW.IGLA.NET.PL Skuteczna ochrona przed wszystkimi znanymi kradzieżami pojazdów, np.: użycie nadajników w zamku, kradzież lub klonowanie oryginalnego kluczyka, dezaktywacja immobilizera... Edytowane 25 Października przez Monti
dawid195a Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października 3 minuty temu, Monti napisał(a): Mamy taką. Nie ISKRA tylko IGLA sorki za błąd.. Dokładnie IGLA 231 IGLA - zabezpiecz auto przed kradzieżą WWW.IGLA.NET.PL Skuteczna ochrona przed wszystkimi znanymi kradzieżami pojazdów, np.: użycie nadajników w zamku, kradzież lub klonowanie oryginalnego kluczyka, dezaktywacja immobilizera... Nie założą do manuala pisałem z nimi
Muskel1 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Godzinę temu, Monti napisał(a): My mamy IGŁĄ(pomyłka) w Kodiaq z automatem i też gaśnie jak nie wykryje karty. Wiec to raczej zależy od zabezpieczenia. Temat jest o A4 B9 i o takim aucie pisałem. Jak to działa w innych markach zależne jest od rodzaju sterowników.
dawid195a Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października 8 minut temu, Muskel1 napisał(a): Temat jest o A4 B9 i o takim aucie pisałem. Jak to działa w innych markach zależne jest od rodzaju sterowników. Czyli szukam dalej skoro w b9 się da w manualu , może znajdę warsztat
Muskel1 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Urządzenie, o którym ja pisałem to AMPIRE WFS400-PRO lub występujące w PL pod nazwą SEO CANblu.
Lukaa5 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października hmm cena na amazon /2 niż seo canblue
dawid195a Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Urządzenie, o którym ja pisałem to AMPIRE WFS400-PRO lub występujące w PL pod nazwą SEO CANblu. Wiem że to taka nazwa ale dlaczego odmawiają instalacji … przecież to nie jest stare auto hehe
Muskel1 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Instalacja w automacie i w manualu jest identyczna (instalowałem już to urządzenie), więc nie wiem w czym mają problem.
dawid195a Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Instalacja w automacie i w manualu jest identyczna (instalowałem już to urządzenie), więc nie wiem w czym mają problem. Jeden wypytuje o elektroniczną blokadę kierownicy i jakieś wiązki czy mam w bcm…szkoda że daleko mieszkasz
Muskel1 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Tam naprawdę wielkiej filozofii nie ma. Masa, zasilanie, dwie magistrale Can i to wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi