looki Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Witam nareszcie ogarnąłem moją niunie i chce się pochwalić krótki opisik na początek: - zawias KW gwint i twardość - lampy przednie s4 + HID - lampy tylne lift - kapcie 18" schmidt revolution + 225/40 r18 - progi ABT - wydech cały Ulter (bark kata) - było Bose jest Clarion + Groun Zero przód + Power Bass tył + sub Clarion - kierowica RAID 32cm - przyciemnione szyby tył (lustrzane) itp.
johnybravo Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 fajne fele :good: , no tylni zderzak troche nie bardzo .
Łaszczu Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 generalnie auto ok . Ale ja bym wolał kiere od S-ki . A to że masz inne progi i tylni zdeś to już twoja rzecz gustu. pozdro
Armi Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Niby ok, ciekawe felgi, ładny kolor i Zderzak to i kierownica też średnia, grill bez znaczka Moje zdanie, że jak zmieniać grill to tylko na poliftowy lub od s4.
_Solar_ Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 i zdejmij te chromowane nakładki na lusterka ( po zdjęciach stwierdzam ewidentnie ze to są nakładki ) i założ sobie Inpro
Rekomendowane odpowiedzi