kokoswojtek Opublikowano 11 Października 2023 Opublikowano 11 Października 2023 witam musze wymienic sprzeglo i jest problem z czescia poza ASO a tam drogo przynajmniej w uk bo koszt jakis 4tys a z dwumasa 9tys i nie wiem czy ktos przerabial ostatnio temat i jak sobie z nim poradzil omijajac aso ja znalazlem na stronie LuK -a ze niby ten model ma pasowac LuK 624 3522 33 ale w kazdym warsztacie mowia ze nic innego nie pasuje tylko aso ?? dziwne troche to moj vin wauzzzf47ga014572
Dev Opublikowano 11 Października 2023 Opublikowano 11 Października 2023 2 godziny temu, kokoswojtek napisał(a): witam musze wymienic sprzeglo i jest problem z czescia poza ASO a tam drogo przynajmniej w uk bo koszt jakis 4tys a z dwumasa 9tys i nie wiem czy ktos przerabial ostatnio temat i jak sobie z nim poradzil omijajac aso ja znalazlem na stronie LuK -a ze niby ten model ma pasowac LuK 624 3522 33 ale w kazdym warsztacie mowia ze nic innego nie pasuje tylko aso ?? dziwne troche to moj vin wauzzzf47ga014572 OE nr: tarcza - 0CS 141 031 D docisk - 0CS 141 117 F łożysko - 0CS 141 671 C dwumas - 0CS 105 266 F ale nie ma zadnej dostepnosci
sahipp Opublikowano 11 Października 2023 Opublikowano 11 Października 2023 zawsze możesz dać swój zestaw do odnowy/regeneracji... na pierwszy rzut oka może się to wydawać żałosne, ale z drugiej strony takie zabiegi często się stosuje w modyfikowanych autach, gdzie mocy znacznie przybyło i tam nie jest to już regeneracja ale wzmocnienie...
kokoswojtek Opublikowano 19 Października 2023 Autor Opublikowano 19 Października 2023 W dniu 11.10.2023 o 17:30, sahipp napisał(a): zawsze możesz dać swój zestaw do odnowy/regeneracji... na pierwszy rzut oka może się to wydawać żałosne, ale z drugiej strony takie zabiegi często się stosuje w modyfikowanych autach, gdzie mocy znacznie przybyło i tam nie jest to już regeneracja ale wzmocnienie... nie da sie tego zregenerowac juz pytam
sahipp Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, kokoswojtek napisał(a): nie da sie tego zregenerowac juz pytam popytaj w jakiś firmach może nie szukając typowo regeneracji, ale w kierunku tuningu... ludzie naprawdę robią wzmacniane zestawy, obijane kevlarem, wzmacnianie i inne cuda... musisz poszukać... coś mi tak w pamięci świata z forum ,,radzikowski,, czy tam redzikowski - tam ludzie u nas z forum często robili swoje zestawy... poszukaj dobrze... Edytowane 19 Października 2023 przez sahipp
Rekomendowane odpowiedzi