Bulbak Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Witam Mam problem z otwieraniem lewej szyby w aucie. Podczas otwierania już nie mogłem zamknąć. Rozkręciłem sprawdziłem silniczek na krótko działa, kostki wyczyszczone. Dodam że mogę otworzyć szybę pasażera drzwiami kierowcy. Nie działa otwieranie i zamykanie z kluczyka. Co może być przyczyną? Edytowane 1 Grudnia 2023 przez Bulbak Brak informacji
Muskel1 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Słychać cyknięcie silniczna przy próbie otwarcia/zamknięcia szyby?
Bulbak Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2023 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Słychać cyknięcie silniczna przy próbie otwarcia/zamknięcia szyby? Nie słychać
Muskel1 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Nie ma w ogóle reakcji na przyciski w drzwiach?
Bulbak Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2023 1 minuta temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma w ogóle reakcji na przyciski w drzwiach? Nie ma żadnej reakcji wcześniej były momenty że zaskakiwał. Jedynie mogę szybę pasażera otworzyć
Muskel1 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Podłącz kompa, sczytaj błędy. Być może przewody w przelotce drzwi są połamane.
A4b6quattro Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Sprawdz kable w przelotce, między drzwiami a słupkiem A. I możesz poczytać poniżej może się porzyda⤵️ https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2560216.html
Bulbak Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2023 Teraz, A4b6quattro napisał(a): Sprawdz kable w przelotce, między drzwiami a słupkiem A. I możesz poczytać poniżej może się porzyda⤵️ https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2560216.html Właśnie sprawdzałem czyściłem i dalej nic
A4b6quattro Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 To tak jak @Muskel1 napisał, wklej błędy z MK, to będzie coś wiadomo, bo tak to wróżenie z fusów ,i tylko domysły, co to może być
Bulbak Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2023 Sprawdziłem błędy i mam kod 01811 napiecie zasilania kontrolera drzwi
A4b6quattro Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) To jest błąd zamka, musi być gdzieś kabel przetarty urwany, albo zaśniedziałe styki. Są jeszcze jakieś błędy? ⤵️ Edytowane 1 Grudnia 2023 przez A4b6quattro
Bulbak Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2023 45 minut temu, A4b6quattro napisał(a): To jest błąd zamka, musi być gdzieś kabel przetarty urwany, albo zaśniedziałe styki. Są jeszcze jakieś błędy? ⤵️ Były jeszcze 2 i wszystkie z problemem zasilania kontrolera
Rekomendowane odpowiedzi