Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przesiadka z A4 B6 AVF quattro na A4 B9 allroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki kolego Muskel1 za link.

Przy konfiguracji nowego auta , różnica 4 tys zł ,  miedzy podstawa a matrix jak na A6 to mała kwota ,  tym bardziej dziwne że na rynku używanych są auta z podstawowymi ledami 

Edytowane przez matbruk

Opublikowano

Też tak myślę. Światła są ważnym elementem (przynajmniej dla mnie) i jeżeli mam wybierać, to wybór padnie na najwyższą i najbardziej zaawansowaną wersję lamp. Jak będę zmieniał auto, to będą to z pewnością HD Matrix (jeżeli wybór padnie na A6), lub HD Matrix z laserem (jeżeli wybór padnie na A7).

Opublikowano
  • Autor

Niestety żaden, z kryteriów nie ma Matrix.

Tu lista do 100tys km i na fakture vat:

WWW.OTOMOTO.PL

Samochody Osobowe Audi A6 - Przeglądaj oferty nowych i używanych pojazdów na sprzedaż w Otomoto.pl.

Opublikowano

Link coś nie działa.

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Link coś nie działa.

Pewnie nie można udostępniać filtrowania.

Generalnie:

Prod. Od 2019

Przebieg: do 100tys

Kwota do 170tys

Napęd: 4x4

Finansowanie: faktura VAT23%

Tylko 6 w polsce z A6 spełniają te kryteria.

Edytowane przez sikorakrz

Opublikowano

No to niewiele. 

Opublikowano
5 minut temu, sikorakrz napisał(a):

Prod. Od 2199

No jak taki rok produkcji to nie dziwne, że nie udostępniają filtrowania :wink:

Opublikowano
  • Autor

2019 oczywiście ?

Opublikowano
  • Autor
36 minut temu, pelonek1 napisał(a):

No jak taki rok produkcji to nie dziwne, że nie udostępniają filtrowania :wink:

Bmw 3 auta a Arteonow 10 aż.

Opublikowano

Jeżeli już Arteon to fajnie gdyby miał Dynamic Light Assist oraz Active Lighting System. Mam w Golfie 7.5. 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

A jeszcze Q3 mi wpadł w rece. Nie przepadam za Suvami ale żona byłaby przeszcześliwa:

WWW.OTOMOTO.PL

OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska

Opublikowano

Miejsca nieco mniej w środku niż w B9 ale za to dość dobrze wyposażona. Nawet Matrixy ma.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Miejsca nieco mniej w środku niż w B9 ale za to dość dobrze wyposażona. Nawet Matrixy ma.

No właśnie nie wiem o co chodzi bo tez myślałem, ze jest mniejszy. Ogladalem w jednym z salonow i siedzialem w srodku. Z przudu i z tylu jest wiecej komfortu niz w B9. Aż muszę sprawdzić szerokosc.

Opublikowano
  • Autor

Q3

Screenshot_20240107-000327_Chrome.jpg

Opublikowano
  • Autor

A4

Screenshot_20240107-000947_Chrome.jpg

Opublikowano

W Q3 jest mniej miejsca z tyłu niż w b9 , kilka razy patrzyłem w salonie i za każdym razem miałem to samo odczucie , jak SUV to celuj w Q5 . Z Q3 ja osobiście mam jeszcze takie odczucia że środek jest wykonany z trochę słabszych materiałów , jakby to określić tak mniej szlachetnie niż a4/Q5 ,  z zewnątrz bardzo mi się podoba.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, matbruk napisał(a):

W Q3 jest mniej miejsca z tyłu niż w b9 , kilka razy patrzyłem w salonie i za każdym razem miałem to samo odczucie , jak SUV to celuj w Q5 . Z Q3 ja osobiście mam jeszcze takie odczucia że środek jest wykonany z trochę słabszych materiałów , jakby to określić tak mniej szlachetnie niż a4/Q5 ,  z zewnątrz bardzo mi się podoba.

Z Q5 będę poza budżetem. 

Opublikowano
3 minut temu, sikorakrz napisał(a):

Z Q5 będę poza budżetem. 

Rozumiem jeśli chodzi o Q3 to wszystko zależy jak duża masz rodzinę, jeśli są dzieci to w jakim wieku itd , ja mam dwójkę dzieci w wieku 3 i 7lat , czyli dwa foteliki z tyłu i w a4 sedan mieścimy się bez większych utrudnień. Bo z przodu będzie podobnie , nie odczujesz większej różnicy ani pasażer/pasażerka z przodu. 

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, matbruk napisał(a):

Rozumiem jeśli chodzi o Q3 to wszystko zależy jak duża masz rodzinę, jeśli są dzieci to w jakim wieku itd , ja mam dwójkę dzieci w wieku 3 i 7lat , czyli dwa foteliki z tyłu i w a4 sedan mieścimy się bez większych utrudnień. Bo z przodu będzie podobnie , nie odczujesz większej różnicy ani pasażer/pasażerka z przodu. 

2+2, dzieci 11 i 14, bez problemu ilosc miejsca w Q3. Ja jestem mega pozytywnie zaskoczony. Nie mniej nie lubie suv i chyba wole takiego Arteona. Musze sie tez przejechac Q3 aby ocenic.

Opublikowano
15 minut temu, sikorakrz napisał(a):

2+2, dzieci 11 i 14, bez problemu ilosc miejsca w Q3. Ja jestem mega pozytywnie zaskoczony. Nie mniej nie lubie suv i chyba wole takiego Arteona. Musze sie tez przejechac Q3 aby ocenic.

Czyli już bez fotelików , tym bardziej powinno być swobodniej , tak jak piszesz najlepiej zrobić jazdę próbną i samemu się przekonać jakie się ma odczucia. A jeśli SUV i rozważasz WV to może Tiguan