matbruk Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Dzięki kolego Muskel1 za link. Przy konfiguracji nowego auta , różnica 4 tys zł , miedzy podstawa a matrix jak na A6 to mała kwota , tym bardziej dziwne że na rynku używanych są auta z podstawowymi ledami Edytowane 6 Stycznia przez matbruk
Muskel1 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Też tak myślę. Światła są ważnym elementem (przynajmniej dla mnie) i jeżeli mam wybierać, to wybór padnie na najwyższą i najbardziej zaawansowaną wersję lamp. Jak będę zmieniał auto, to będą to z pewnością HD Matrix (jeżeli wybór padnie na A6), lub HD Matrix z laserem (jeżeli wybór padnie na A7).
sikorakrz Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia Niestety żaden, z kryteriów nie ma Matrix. Tu lista do 100tys km i na fakture vat: Audi A6 - Samochody Osobowe - Otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Samochody Osobowe Audi A6 - Przeglądaj oferty nowych i używanych pojazdów na sprzedaż w Otomoto.pl.
sikorakrz Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 45 minut temu, Muskel1 napisał(a): Link coś nie działa. Pewnie nie można udostępniać filtrowania. Generalnie: Prod. Od 2019 Przebieg: do 100tys Kwota do 170tys Napęd: 4x4 Finansowanie: faktura VAT23% Tylko 6 w polsce z A6 spełniają te kryteria. Edytowane 6 Stycznia przez sikorakrz
pelonek1 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 5 minut temu, sikorakrz napisał(a): Prod. Od 2199 No jak taki rok produkcji to nie dziwne, że nie udostępniają filtrowania
sikorakrz Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia 36 minut temu, pelonek1 napisał(a): No jak taki rok produkcji to nie dziwne, że nie udostępniają filtrowania Bmw 3 auta a Arteonow 10 aż.
Muskel1 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Jeżeli już Arteon to fajnie gdyby miał Dynamic Light Assist oraz Active Lighting System. Mam w Golfie 7.5. Edytowane 6 Stycznia przez Muskel1
sikorakrz Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia A jeszcze Q3 mi wpadł w rece. Nie przepadam za Suvami ale żona byłaby przeszcześliwa: Używane Audi Q3 - 166 800 PLN, 94 800 km - Otomoto WWW.OTOMOTO.PL OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska
Muskel1 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Miejsca nieco mniej w środku niż w B9 ale za to dość dobrze wyposażona. Nawet Matrixy ma.
sikorakrz Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia 6 minut temu, Muskel1 napisał(a): Miejsca nieco mniej w środku niż w B9 ale za to dość dobrze wyposażona. Nawet Matrixy ma. No właśnie nie wiem o co chodzi bo tez myślałem, ze jest mniejszy. Ogladalem w jednym z salonow i siedzialem w srodku. Z przudu i z tylu jest wiecej komfortu niz w B9. Aż muszę sprawdzić szerokosc.
matbruk Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W Q3 jest mniej miejsca z tyłu niż w b9 , kilka razy patrzyłem w salonie i za każdym razem miałem to samo odczucie , jak SUV to celuj w Q5 . Z Q3 ja osobiście mam jeszcze takie odczucia że środek jest wykonany z trochę słabszych materiałów , jakby to określić tak mniej szlachetnie niż a4/Q5 , z zewnątrz bardzo mi się podoba. 1
sikorakrz Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia 1 godzinę temu, matbruk napisał(a): W Q3 jest mniej miejsca z tyłu niż w b9 , kilka razy patrzyłem w salonie i za każdym razem miałem to samo odczucie , jak SUV to celuj w Q5 . Z Q3 ja osobiście mam jeszcze takie odczucia że środek jest wykonany z trochę słabszych materiałów , jakby to określić tak mniej szlachetnie niż a4/Q5 , z zewnątrz bardzo mi się podoba. Z Q5 będę poza budżetem.
matbruk Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 minut temu, sikorakrz napisał(a): Z Q5 będę poza budżetem. Rozumiem jeśli chodzi o Q3 to wszystko zależy jak duża masz rodzinę, jeśli są dzieci to w jakim wieku itd , ja mam dwójkę dzieci w wieku 3 i 7lat , czyli dwa foteliki z tyłu i w a4 sedan mieścimy się bez większych utrudnień. Bo z przodu będzie podobnie , nie odczujesz większej różnicy ani pasażer/pasażerka z przodu.
sikorakrz Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia 8 minut temu, matbruk napisał(a): Rozumiem jeśli chodzi o Q3 to wszystko zależy jak duża masz rodzinę, jeśli są dzieci to w jakim wieku itd , ja mam dwójkę dzieci w wieku 3 i 7lat , czyli dwa foteliki z tyłu i w a4 sedan mieścimy się bez większych utrudnień. Bo z przodu będzie podobnie , nie odczujesz większej różnicy ani pasażer/pasażerka z przodu. 2+2, dzieci 11 i 14, bez problemu ilosc miejsca w Q3. Ja jestem mega pozytywnie zaskoczony. Nie mniej nie lubie suv i chyba wole takiego Arteona. Musze sie tez przejechac Q3 aby ocenic.
matbruk Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 15 minut temu, sikorakrz napisał(a): 2+2, dzieci 11 i 14, bez problemu ilosc miejsca w Q3. Ja jestem mega pozytywnie zaskoczony. Nie mniej nie lubie suv i chyba wole takiego Arteona. Musze sie tez przejechac Q3 aby ocenic. Czyli już bez fotelików , tym bardziej powinno być swobodniej , tak jak piszesz najlepiej zrobić jazdę próbną i samemu się przekonać jakie się ma odczucia. A jeśli SUV i rozważasz WV to może Tiguan
Rekomendowane odpowiedzi