TG76 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Cześć, Spodobał mi się ten egzemplarz - pytanie do Was, czy warto? Używane Audi A4 - 19 900 PLN, 212 000 km - Otomoto WWW.OTOMOTO.PL OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska Generalnie nie chce z gazem, więc tylko benzyna i to mi tu pasuje. Chcę Q i hak - więc jest ok. Nie ma skór Co sądzicie? Na co ewentualnie zwrócić uwagę? Może ktoś z okolic i by pomógł w oględzinach (oczywiście za stosowną gratyfikacje Edytowane 5 Stycznia przez TG76
Archiwum Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia ta cena to okazja dla ciebie? nie wydaje mi się, widziałem ładne tfsi z 2008r w budzie B8 za 25k już naprawdę ok tylko TFSI nikt nie chce
TG76 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia Dzięki za komentarz. Właśnie dopiero wchodzę w A4 dlatego pytam. A czemu nikt nie chce TFSI? Rozumiem, że od A4B8 biorą olej i są problemowe, ale jeszcze w A4B7 podobno silnik był bardzo ok. Rozwiń proszę co jest nie tak. Dzięki!
przem8 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia W tej cenie zapomnij o ładnej b7. Rok temu szukałem namiętnie i dałem sobie spokój. A ta z ogłoszenia to po zdjęciach widać, że wycirus.
matbruk Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jeśli do 20 tys. Nieda się kupić a4b7 czyli w najlepszym wypadku 17 letniego auta , to znaczy że trzeba szukać innej marki a nie przepłacać za stary samochód tylko dlatego że jest to Audi w quatrro .
andrewb25 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia W dniu 7.01.2024 o 17:50, matbruk napisał(a): Jeśli do 20 tys. Nieda się kupić a4b7 czyli w najlepszym wypadku 17 letniego auta , to znaczy że trzeba szukać innej marki a nie przepłacać za stary samochód tylko dlatego że jest to Audi w quatrro . źle to napisałeś, to co ma kupić golfa IV? po prostu trzeba dołożyć kasy a nie narzekać że nie ma co kupić, nie te czasy
krzychuG Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia W dniu 6.01.2024 o 00:19, Archiwum napisał(a): TFSI nikt nie chce W zeszłym roku sprzedawałem ,co dzień kilka telefonów, pierwszy oglądający kupił.
matbruk Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia 22 godziny temu, krzychuG napisał(a): W zeszłym roku sprzedawałem ,co dzień kilka telefonów, pierwszy oglądający kupił. Świadomy wad tego silnika? Czy nieświadomy? 22 godziny temu, andrewb25 napisał(a): źle to napisałeś, to co ma kupić golfa IV? po prostu trzeba dołożyć kasy a nie narzekać że nie ma co kupić, nie te czasy Są granice dokładania kasy , z pewną suma robi się to po prostu absurdalne za stare auto , które będzie w niedalekiej przyszłości objete zakazami , ustawami i dodatkowymi podatkami.
Rekomendowane odpowiedzi